Forumet - Lite tips på hur jag ska visa mitt intresse...

Lite tips på hur jag ska visa mitt intresse...

1879 0 29
Ja...

Nu är det som så att jag gillar en tjej. Och eventuellt gillar hon mig också. Hon skrattar gott åt det jag säger och är allmänt glad i mitt sällskap, men det som gör mig osäker är att hon är en glad och positiv person i alla situationer, och inte bara när hon är tillsammans med mig. Men härom dagen när vi precis hade avslutat det vi höll på med skulle hon gå hem, och jag skulle sitta kvar och vänta på bussen. Istället för att gå direkt hem satte hon sig bredvid mig och väntade tills min buss kom, förens hon gick hemåt. Kanske är för godtrogen om jag uppfattar det som ett tecken på att hon gillar mig?

Inom ett par veckor kommer vi inte ses mer, då den aktivitet vi har gemensamt upphör, och innan dess skulle jag vilja få henne att förstå att jag gillar henne, men vet inte hur. Jag är är både rädd för en pinsam situation och ett avvisande från hennes sida, alternativt en helt uppbruten kontakt och vänskap. Därför planerar jag att berätta för henne precis efter den aktivitet vi både går på har avslutats, så får det bära eller brista.

Men så det inte kommer som en blixt från klar himmel till henne vore det ju bra om jag kunde yttra det på några andra diskreta men samtidigt uppenbara sätt att jag gillar henne, men hur och på vilket sätt?

[smile]
WailingJohn:

Därför planerar jag att berätta för henne precis efter den aktivitet vi både går på har avslutats, så får det bära eller brista.


Ta hennes nr/msn/fb nästa gång du har chansen, busshållsplatsen var ett ypperligt läge. så äre ju bara börja små prata å se vad det leder till! hon verkar ju vilja vara social om inte annat.

Spana också in:

Nehas:

Ta hennes nr/msn/fb nästa gång du har chansen, busshållsplatsen var ett ypperligt läge. så äre ju bara börja små prata å se vad det leder till! hon verkar ju vilja vara social om inte annat.


jodå, hennes msn har jag redan, och vi hörs av via det regelbundet. Tror jag ska fråga efter hennes nummer vid nästa bra tillfälle. Facebook har jag dock ingen.


respons:

Får du vibbar av att hon gillar dig så gör hon säkert det, oroa dig inte. Varför vill du vara diskret med det?


Det är just det... om jag får vibbar eller inte är jag helt enkelt för dålig för att läsa av. Jag vet knappt nånting om hur tjejer fungerar och visar intresse.
Anledningen till att jag vill vara lite diskret har helt enkelt att göra med att jag är blyg, dålig på att ta initiativ och rädd att göra bort mig.


dazed:

om du inte kommer att se henne mer så har du väl egentligen inget att förlora?


Just därför tänkte jag vänta med att berätta för henne att jag gillar henne tills sista dagen, då det vi båda utövar upphör. Men frågan är om det fungerar bra att bara säga det rakt ut. Vad är egentligen bäst, fråga henne vad hon tycker om mig eller gå rakt på sak och göra som OF 5 säger; att helt enkelt säga det rakt ut. Eller bara visa det genom kroppsspråk eller nåt annat uttryck.

Det jag i första hand vill ha klart för mig är vad hon tycker om mig.
WailingJohn:

Vad är egentligen bäst, fråga henne vad hon tycker om mig eller gå rakt på sak och göra som OF 5 säger; att helt enkelt säga det rakt ut. Eller bara visa det genom kroppsspråk eller nåt annat uttryck.


Du kan ju prova terrängen lite och se, typ: "åh baksmällan II verkar ju rolig, har du sett den" "nähä men då får ju du å jag ta å se den någon dag" - lite cheesy exempel men du fattar
dazed:

Du kan ju prova terrängen lite och se, typ: "åh baksmällan II verkar ju rolig, har du sett den" "nähä men då får ju du å jag ta å se den någon dag" - lite cheesy exempel men du fattar


Schysst idé, jag har faktiskt aldrig ens tänkt den tanken. Problemet blir bara att överföra det till praktiken. Annars lät det bra, ska tänka på det. Tack.


respons:

tjuren


Det är en hona vi snackar om [wink]


disco:

visst, du skulle kunna göra det diskret och "naturligt", men på riktigt, fråga henne bara. även om hon inte gillade dig innan så kan hon inse hur bra du är just när du frågar henne, och ändå ge det en chans.


Ja, jag får försöka ta mod till mig och övervinna min blyghet och fråga då. Vi har känt varandra mer eller mindre i två år, så om hon inte har börjat gilla mig under den tiden skulle hon nog inte göra det på så kort varsel. Hur som helst... Hur ska man fråga då? Typ "gillar du mig?" eller? [shake]
Läste bara den första paragrafen. Själv har jag inga problem med att visa att jag gillar någon, och brudarna klagar väl inte (eller jo nästan alltid) (lägg märke till nästan [wink]), ja så slösar du varken din eller hennes tid!

Såg tex en brud i kassan vid i min lokala affär, däääem tänkte jag, gick fram och sa att jag tyckte hon var jättesöt, köpte inget. [rolleyes] Ja men hon hade pojkvän, så nu är det ur världen, next!
WailingJohn:

så om hon inte har börjat gilla mig under den tiden skulle hon nog inte göra det på så kort varsel.


jo, kan mycket väl hända. hände min kompis

WailingJohn:

Hur som helst... Hur ska man fråga då? Typ "gillar du mig?" eller?


så jag gjorde med min nuvarande flickvän var att jag inte stod ut mer och ringde upp henne och sa att vi skulle mötas direkt. hon kom hem till mig och vi satte oss i soffan, jag berättade helt enkelt att jag gillade henne väldigt mycket och ville bli tillsammans med henne osv.
hon hade haft känslor för mig tidigare som nu hade avtagit, men jag väckte dom igen och hon sa ja.
så ring henne nu och säg att du vill träffas!!!!!
WailingJohn:

Varför kan inte jag också vara sådan... Har alltid haft problem att visa tjejer mitt intresse, vet inte hur jag ska komma ur det.


Tja, nu ska vi nog inte gå till överdrift i hur otroligt charmig och modig jag är, men jag brukar tänka såhär, att det här (nånting jag får för mej, tex att berätta för kassabruden att hon är söt) är ingenting jag egentligen skulle våga göra, och precis därför ska ja göra det [y]
Brukar tjejer börja gilla en om man visar för henne att man själv gör det? Eller ja, "brukar" kanske är fel ord, men ni fattar vad jag menar hoppas jag.

oharielle:

kan berätta för henne va du känner


Tack, men nej tack [smile] Då bekräftar jag nog bara den fegis jag egentligen är inför henne.


disco:

så ring henne nu och säg att du vill träffas!!!!!


Synd bara att jag har nån slags telefonskräck, i alla fall med i sådana situationer. Om jag nu ska säga till henne, gör jag det helst via msn.


Tickstart:

jag brukar tänka såhär, att det här (nånting jag får för mej, tex att berätta för kassabruden att hon är söt) är ingenting jag egentligen skulle våga göra, och precis därför ska ja göra det


Tvångstankar kallas det [wink]

Nejdå...


dazed:

Försök, du kommer ju att gå och hata dig själv om du fegar ur


Så sant, ska försöka ta tag i det här så fort jag får tillfälle.