Forumet - Liten

Liten

802 0 63
Hej jag har ett problem, jag är fett liten.
Jag är typ 176cm och väger 63kg, jag har smala ben, smala armar, smal midja och även fast jag äter mycket och gymmar så blir jag inte stor..
Jag vet att de kommer vända sen vid 25-30 års åldern att man blir tjock som fan typ, men jag vill kunna bli större och bredare..
Fattar inte varför jag inte växer mer, jag ser ut som en 14-15 åring.
Sen har jag finnar i ansiktet även fast jag äter nyttigt och sånt typ hela tiden, äter vitaminer och hur mycket frukt som helst.
Fattar inte jag fyller snart 20 men har finnar och en kroppsbyggnad som en 14 åring. Vad kan jag göra åt detta?
Är de bara att lida eller? [n]

Spana också in:

dubiös:

Du har alltså nyckelben? Nyckelben är ju ungefär det finaste som finns.


hehe [blush][cool] men jag tycker dock inte detsamma, jag är liten över hela min kropp smal midja o smala ben somsagt och jag vill växa på mig lite, öka en 8-10 kilo..
Men jag vet inte vad jag ska göra för jag äter mycke och ofta men de verkar inte ge några resultat, och jag vill inte ta några tabletter som gör att man växer för de är bara massa dryga biverkningar då.
Jag har jävligt bra ämnesomsättning eller vad de heter berättade min morsa för mig, ja vet inte om ja fattat vad de är riktigt men tror de är att min kropp smälter ner maten snabbt.. Och det är säkert jättebra, men jag vill kunna bygga på mig lite.. Visst hellre smal än tjock, men de är inte så jävla kul att vara lika smal som en brud om man är snubbe.[n]