Forumet - Liten respekt..

Liten respekt..

3216 0 24
Jag är tjej och spelar cod och jag kan ha missuppfattat, men jag har märkt att de är väldigt liten respekt mot tjejer som spelar cod, jag har fått höra att jag ska vara i köket bland annat, att jag ska vara tyst, men något jag känner mig lite irriterad av, är att jag tror någon kallade mig för hund, syftar man då på något kränkande då? Vad menar människan egentligen med det? Är det så lite respekt på tjejer som spelar cod? 
Är det inte lite tufft att tjejer vill spela cod, jag menar, tjejer kan ju spela hockey fotboll så varför kan man inte få köra cod då? jag menar jag trodde världen hade mognat till sig lite, men de är klart att man förstår att de är 15 åringar som håller på såhär, dem har väl aldrig haft en tjej eller vet inte hur man beter sig helt enkelt. 

vincebruh: händer det ofta eller?
Nej men så fort man säger att man är tjej eller något, så avslöjar man att man är dålig eller så kommer det negativa eller kränkande kommentarer, efter att jag sa att jag va tjej för att någon sa jag skulle hålla tyst för jag skrev i chatten, så kallade personen mig för dog, så jag antar att han syftade på något sexistisk eller kränkande..

Spana också in:


jossie94:
Nej men så fort man säger att man är tjej eller något, så avslöjar man att man är dålig eller så kommer det negativa eller kränkande kommentarer, efter att jag sa att jag va tjej för att någon sa jag skulle hålla tyst för jag skrev i chatten, så kallade personen mig för dog, så jag antar att han syftade på något sexistisk eller kränkande..
aa det har hänt här också när man spelar gta v. små p12or som tror att de är värsta 1337 lol. 
Ja, det är tråkigt att det blir så, spelat med andra tjejer i lagspel där de inte vill/vågar använda sin mikrofon för kommunikation enbart på grund av att de inte vill att andra ska få reda på att det är en tjej bakom skärmen, då det ibland fälls dumma kommentarer i så fall, eller att man inte längre lyssnar på henne när hon har förslag och taktiker.
Det är synd att det är så. Vissa spel värre än andra.
Det är inte så att de har lite respekt mot dig som tjej, de visar ingen respekt alls mot någon. På samma sätt så ska du inte låta sådana killar vara vänner med dig för att du är bra på spelet. 

Det är så de är, de är respektlösa mot människor de inte tycker är bra medan de visa lite respekt mot de som kan eventuellt gå med i grupp/clan med och hjälpa dem. Strunta i dem bara, blockera och rapportera. 

Plejadisk Panda:
Haha ja! detta är den viktigaste läxan i livet.

Alla vet att världen är full av idioter - så varför skulle dem inte drabba dig?

Lyckas man pränta in det här så kan man inte göra annat än att sucka för sig själv å sedan göra det bästa åt situationen. Istället för att hålla på å dö av kränkthet hela tiden.
Menar Ni att jag ska känna mig okej för att jag undrar varför killar har sån liten respekt för tjejer som spelar cod? Att jag ska bara men ni kan kalla mig vilka ord ni vill, för det är ju så himla normalt, eller okej? Visst det finns personer som vill ha uppmärksamheten, men ingen har ju bett om att bli kränka, i vilken värld lever ni i om folk ber er sluta och ni tror att hon vill nog bli kallad för dittan och dattan? Tror ni inte jag vill bli respekterad för att jag är tjej och spelar cod? LIksom, killar behöver ju bara prata om typ någonting i spelet och så är det okej, men så fort man närmner att man är tjej, så ba du är bitch, för vadå? på vilket sätt är jag en bitch om det inte ens är relevant för sammanhanget? Det finns ju en annan defination av ordet bitch & jag tror de flesta inte ens vet vad en bitch är för något, med tanke på att majoriteten är 12 åringar, ska de ens veta vad en bicth är för något? 

Ber om ursäkt om jag missuppfattade helt, men det var lite så det lät som ni menade, att jag skulle tycka det var okej, att jag är ju tjej och spelar cod, därför är jag en bitch, eller ska vara i köket eller liknade. Om jag ska vara det, vad ska ni killar göra då? 
överlag, aa, det kommer alltid finnas nötter, vissa värre än andra, men det finns olika sätt å handskas med dessa på.

har själv i princip nästan aldrig behövt utstå kommentarer av sexistiskt slag(av det jag kan minnas iaf), enbart ett fåtal gånger, å då har jag helt enkelt fått ta situationen med en nypa salt för att inte bli alltför upprörd, ge hämnd i form av att förbättra mina spelfärdigheter å på så sätt kunna kötta skitungarna ordentligt respektive ösa på med dissar som är smärtsamma för deras dignitet. funkar för det mesta.

sedan beroende på community finns det andra i omgivningen som reagerar på kommentarer av sådant slag, som är beredda å stå upp för varandra. om du har familj och/eller vänner som spelar samma spel som du underlättar det också.

allt som allt, försök att inte lägga för stor vikt vid hatkommentarer, även om det är en utmaning å inte alltid det enklaste.

lycka till med spelandet förresten!