Forumet - Liv utan kärlek!

Liv utan kärlek!

1827 0 26
Tjena!
Skrev för några år sedan (tror de va 2009) om att ja inte hade hittat kärlek i hela mitt liv, inte vart ihop med en ändå eller nåt! 

Många trodde att de skulle lösa sig  med åren! Men jag kan säga som så att jag redan 2009 hade helt rätt, jag ska aldrig träffa nån tjej! Försökt ett antal gånger med samma resultat som alltid, att den inte vill ha en! 

Men frågan är, kan man leva ett helt liv utan att ha ett förhållande med en enda? Riskerar man att dö tidigare?
Riskerar man fler sjukdomar?

Både brorsan åh syrran, som dessutom är några år yngre har partner, även alla andra i släkten, så är typ ensam om att ha varit singel hela livet... Jobbigast att svara på är när nån inom släkt eller familj frågar "Har du hittat nån tjej än då?" åh liknande frågor, vet inte vad man ska säga! Inget att skämmas för, men jag försöker alltid byta ämne när detta kommer upp! 

Men har jag levt i 22 år utan kärlek, lär väl det funka lika lång tid till, och längre, utan.. Det har sina motgångar, men inte lika idag som runt 2009 - 2010 när man mådde dåligt av att se någon kramas eller pussas, idag bryr ja mig inte om sådant, folk får hålla på bäst dom vill, för dom är ju lyckliga åh man kan ju va glad för deras skull!

Spana också in:

Frågan är kanske vad du gör för att inte hitta någon. Hur ofta går du ut och interagerar med människor? Eventuellt kan det vara en bra idé att bara prata mer med människor på krogen eller andra uteställen -  få igång konversationer, leta gemensamma intressen, med mera. Ett annat alternativ är ju alltid dejtingssidor (finns även appar för mobilen), om det passar dig.
jag har inte heller haft några tjejer så vet hur du känner. tycker dock du ska ta tag i dina egna problem först, det låter som om du eventuellt skulle vara i behov av lite hjälp på traven att komma ur din onda cirkel. kan rekommendera att du tar hjälp av en psykolog, och så ska du se att kärleken kommer när du minst anar det! 

019linnea: Frågan är kanske vad du gör för att inte hitta någon. Hur ofta går du ut och interagerar med människor? Eventuellt kan det vara en bra idé att bara prata mer med människor på krogen eller andra uteställen -  få igång konversationer, leta gemensamma intressen, med mera. Ett annat alternativ är ju alltid dejtingssidor (finns även appar för mobilen), om det passar dig.
Går nog bara åt pipan endå! Alla är väl inte skapt för att ha någon att leva med... någon måste ju vara ensam också! vet inte vad som är naturligt, men ingen verkar vilja va med mig.. varje tjej ja lärt känna, drar efter nån vecka, en månad i bästa fall. Förut trodde ja de va ja som träffa "konstiga" tjejer, men har börjat fatta nu när man misslyckats bli vän med nästan 10 stycken att de är inte dom som de är nå fel på, utan mig.. jag är bara snäll åh omtänksam mot dom, skulle aldrig taffsa eller nåt. Men tydligen gör man allt fel. Aja, får försöka hitta nån annan väg att må bra... har man levt såhär i 22 år lär de gå minst 22 år till, eller Ja 60 år till typ... nånstans lär man vänja sig vid det!

Sen att en kompis på krogen tror att jag inte lär hitta nån där medans samma person tror att alla andra i samma ålder hittar nån, så börjar man inse att allt är fel! Som en bekräftelse på: "du behöver inte kämpa för att hitta nån, finns endå ingen för dig!" 

Inte blev jag arg på han, han sa ju sanning, bättre att va ärlig än oärlig! Så de han sa, om de t.o.m. är en kille som säger så, så är det nog med största sannolikhet sant! 

aja, får börja resa ännu mer, eller nå. Hitta nån åh leva eller resa med är nog hopplöst så lika bra att resa på egen hand!

 

haroldlowe12:
Går nog bara åt pipan endå! Alla är väl inte skapt för att ha någon att leva med... någon måste ju vara ensam också! vet inte vad som är naturligt, men ingen verkar vilja va med mig.. varje tjej ja lärt känna, drar efter nån vecka, en månad i bästa fall. Förut trodde ja de va ja som träffa "konstiga" tjejer, men har börjat fatta nu när man misslyckats bli vän med nästan 10 stycken att de är inte dom som de är nå fel på, utan mig.. jag är bara snäll åh omtänksam mot dom, skulle aldrig taffsa eller nåt. Men tydligen gör man allt fel. Aja, får försöka hitta nån annan väg att må bra... har man levt såhär i 22 år lär de gå minst 22 år till, eller Ja 60 år till typ... nånstans lär man vänja sig vid ensamheten!
vad gör du för att träffa tjejer eller vad har du för attraktiva/oattraktiva personlighetsdrag

Exodus:
vad gör du för att träffa tjejer eller vad har du för attraktiva/oattraktiva personlighetsdrag
Vad ja gör, ja inte vet ja vad som är normalt.. Men antar att ja gör fel iaf! Vet inte vad ja ska ändra på, psyk hjälper inte, dom kan inte mitt liv ändå.. Vad ska man göra när man är rädd för att alla ska fly som hänt säkert med alla man försökt med, finns inte mycket att göra när man inte ens har nåt hopp om att de ska gå! 

Va en tjej som gjorde samma sak som alla andra för 2 veckor sen som fått mig att börja fundera ännu mer på detta, att de nog inte är nån idé att försöka med nån till igen, kommer bara gå åt pipan ändå! 
har du haft kks eller nåt sånt?
haroldlowe12:
Vad ja gör, ja inte vet ja vad som är normalt.. Men antar att ja gör fel iaf! Vet inte vad ja ska ändra på, psyk hjälper inte, dom kan inte mitt liv ändå.. Vad ska man göra när man är rädd för att alla ska fly som hänt säkert med alla man försökt med, finns inte mycket att göra när man inte ens har nåt hopp om att de ska gå! 

Va en tjej som gjorde samma sak som alla andra för 2 veckor sen som fått mig att börja fundera ännu mer på detta, att de nog inte är nån idé att försöka med nån till igen, kommer bara gå åt pipan ändå! har