Aviseringar
Rensa alla

Livet är så orättvist... ._.


Ämnesstartare

Sitter och tittat på "Livet blir bättre" på trean.

Är du homosexuell får du stöd och hjälp.

Har du ätstörningar får du stöd och hjälp.

Är du transperson får du stöd och hjälp.

Men är du hebefil får du ingen hjälp och inget stöd. Spelar ingen roll om du inte har gjort något, du får inte prata med någon om det för då får snart alla veta vilket monster du är och sedan kan du vinka adjö till både vänner, familj och jobb.

Går du till en psykolog blir du genast mycket fattigare plus att det enda som händer på ett sådant samtal är att psykologen sitter och lyssnar och säger massa saker man redan vet:

"Undvik riskzoner" - Ja, jag fattar också att man inte ska vistas i närheten av tonårstjejer.

"Det går inte att bota hebefili, men vi kan fortsätta prata" - Ja, jag fattar att du vill tjäna pengar på min olycka.

Hela mitt liv håller på att trasas sönder. Relationer med andra människor blir sämre och sämre, folk är misstänksamma för att jag bor själv utan vilja att gå med ut på after work och jag vill snart inte visa mig längre utomhus.

I media ser man hela tiden budskapet "alla människor är lika mycket värde och ingen ska behöva diskrimineras". Man lyfter fram homosexuellas värde, hyllar folk som vågar "komma ut". Men ingen skulle hylla en hebefil som vågar komma ut, även om han är helt oskyldig utan att ha gjort något. Tvärtom skulle ingen media vilja ta i honom med tång, och mordhoten skulle strömma in.

Det är omöjligt att säga hur många fler hebefiler det finns som INTE begår övergrepp. Jag fattar inte hur andra orkar leva, för det är inte roligt. Vad finns det för framtidsutsikt liksom?

För varje månad som går så blir det bara jobbigare och jobbigare. Vad ska jag göra?


   
Citera
Ämnesstartare

Vänj dig.


   
SvaraCitera

nu ser vi till att vara civiliserade i svaren folks //Mod


   
SvaraCitera

oskar_det:

Men är du hebefil får du ingen hjälp och inget stöd.

Du kan helt lagligt bli ihop med en 15åring så vad är problemet?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Blir förvånad över att detta inte är en rumptråd, saknar det.. Lite mer rumptrådar tack!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Frippe96:

Du kan helt lagligt bli ihop med en 15åring så vad är problemet?

Vet du vad som händer om man ens försöker närma sig en 17-åring när man själv är nästan 30? Folk stämplar dig som en pedofil DIREKT. Dom flesta tänker inte ens på att byxmyndighetsåldern är 15, utan ser bara 18-årsgränsen.

Det är till och med så att om du försöker stöta på en 18-åring så blir du klassad som gubbsjuk och pedo.

Så är det i verkligheten, oavsett vad lagen säger.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

mm det är hemskt att alla tror att pedofiler eller hebefiler är onda, ungefär som man trodde om bögar på medeltiden eller något. fast det verkar gå över. när jag gick i högstadiet likställde alla (även lärarna) pedofil med barnpornograf eller våldtäktsman, nu är bilden lite mer nyanserad.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

det gäller att vara progressiv i sina minoritetssympatier


   
SvaraCitera

Det här är den första tråden av TS som jag gillar. Tycker också att det borde finnas mer hjälp och stöd, och mer forskning i största allmänhet, social forskning snarare kliniska diagnoser osv, på sådant som pedofili.

Mycket lättare att bemöta dig när du är seriös och inte skapar 100 rumptrådar om dagen och påstår att alla som inte tycker som du är trångsynta eller feminister, i den allra dåligaste bemärkelsen.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

1. du är ett troll
2. vad fan är hebefil?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Jag ogillar också den generella demoniseringen som pedofiler utsätts för i samhället. Att jaga folk med ljus och lykta hjälper knappast personer som dig att kunna leva ett normalt liv. Det finns på tok för lite utrymme som pedofiler har att kunna vädra sina innersta tankar utan att förlora så mycket socialt. Du kan inte ens gå ut med det inom familjen. För to.m ens närmaste familj kommer garanterat ta avstånd från dig. Ett problem som många andra sexuella minoriteter inte behöver rädas för.

Jag anser emellertid inte som många andra att hebefili är någon sjukdom eller särskilt unikt vilken ålder du än befinner dig i. På ett sexuellt plan är det inte ett dugg förvånande att som äldre man tända till på färska kvinnor framför någon mer jämngammal. Detsamma gäller kvinnor med för den delen.

Det här är ju dock en läggning och inga hjärnspöken som kan redas väck bara sådär. Det finns inget heller som man kan säga som hjälper en. Du får väl nöja dig med att kolla på porr helt enkelt.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

patrick bateman:

2. vad fan är hebefil?

Att man drar sig till människor som befinner sig i tonåren. Ofta att de utvecklat särskilt vuxna fysiska drag.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Cointoge:

Att man drar sig till människor som befinner sig i tonåren. Ofta att de utvecklat särskilt vuxna fysiska drag.

alltså att man drar sig till tonåringar? jag ser inte problemet ifall inte han som skapade tråden är gammal. sedan är det ju lagligt att vara med nån som är över 15.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

patrick bateman:

jag ser inte problemet ifall inte han som skapade tråden är gammal.

har du inte märkt att det är tabubelagt, att stora åldersskillnader betraktas med misstänksamhet och att en person som ingår partnerskap med någon väsentligt yngre ofta stämplas som förlorare? det handlar inte om att undvika rättsliga påföljder utan om vad som är socialt accepterat.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Brk g:

har du inte märkt att det är tabubelagt, att stora åldersskillnader betraktas med misstänksamhet och att en person som ingår partnerskap med någon väsentligt yngre ofta stämplas som förlorare?

jo det låter ju vettigt men det kan jag förstå

Brk g:

det handlar inte om att undvika rättsliga påföljder utan om vad som är socialt accepterat.

ja men är man gammal och gillar en unge får man nästan skylla sig själv. det är liksom så det är. finns värre grejer i samhället som är oacceptabelt som inte borde vara det


   
SvaraCitera