Forumet - Livet i kras på 1 enda dag.

Livet i kras på 1 enda dag.

250 0 20
Herregud. vart ska jag börja känner bara för att skriva av mig..
5 års förhållande med mitt (numer) X Pontus.
Idag träffades jag och min pojkvän , detta var sedan länge bestämt och vi fikade vid en sjö. Då han plötsligt tar min hand och säger "Jag är ledsen vi kan inte var tillsammans längre, jag har känslor för någon annan "
den sekunden ville jag hoppa i den iskalla sjön och dränka mig i sorger. Min första tanke var att det på något sätt skulle vara ett skämt. Men icke sa nicke..
Usch, jag älskar honom djupt, och vi säger att vi älskar varandra varje dag. Hur hände detta tänker jag bara. Förbannat vad otrevlig situation. Han har liksom berott på min Ekonomi. vi har en 3 rums lägenhet (kök, sovrum och mindre sovrum) det mindre sovrummet eftersom att vi länge diskuterat barn!
Detta är nog den för jävligaste dagen i mitt liv. Tror nog inte att ni kan föreställa er vilka tankar som bollar runt, Avundsjuka, sorg, aggression, deprimerade tankar om den nya tjejen. Vem fan är subban och vart fan kan jag hitta henne?.
SaraNiemine:

Tror nog inte att du skulle ha tänkt helt rena tankar om någon tjej flörtat med din pojkvän ?


Om min pojkvän träffade en annan tjej bakom min rygg så skulle det vara honom jag var arg på. Det är inte ens säkert att tjejen vet att din pojkvän hade flickvän osv osv [crazy]

Spana också in:

Nintendo:

Nä, okej, den andra tjejen är en hora som snor din partner och din partner har ingen egen vilja


Jag tycker att det är för jävligt från både min partner och hennes sida.. Att hon har gett sig på en kille som varit i en stadig relation, och att han i själva verket faktiskt har gått med på det. Om han nu kände för att träffa nya, så hade han gjort slut med mig. Jag känner min partner ganska väl efter att ha känt honom i 7 år. Han är inte typen som är otrogen. Jag förtjänar inte mer än en riktigt förklaring på detta helvetets skapet.
SaraNiemine:

Om han nu kände för att träffa nya, så hade han gjort slut med mig. Jag känner min partner ganska väl efter att ha känt honom i 7 år. Han är inte typen som är otrogen. Jag förtjänar inte mer än en riktigt förklaring på detta helvetets skapet.


Men öh, nu har han ju uppenbarligen hittat en ny tjej...? [crazy]
Nintendo:

Men öh, nu har han ju uppenbarligen hittat en ny tjej...? [crazy]


Känner min partner mycket väl, han älskar mig och jag älskar honom. Har pratat med hans bästavän som han *litteraly* berättar allt för. Och han hade ingen aning om det här. Hans första tanke var att han hade gjort någon på smällen på fyllan och inte vågat berätta det. Vem vet, det är nog bara han som kan ge svar på alla mina frågor. Men nu måste jag nog dessvärre gå vidare, och få höra förklaringen en annan dag. Tyvärr är det nog så.
Sånt händer. Jag tycker det är bra att han följer sitt hjärta, även om det betyder att man sviker någon. Det är synd om dig, och det är pissigt av honom ifall han träffat henne i smyg, men det är absolut inte hennes fel.

Det kommer vara jobbigt och det kommer kännas som att det är skitsynd om dig, men det är så det funkar här i livet. Hoppas du kommer över honom väldigt snart, det borde inte vara svårt att hitta en ny kille om du har egen lägenhet. Såvida du inte lagt på dig 25 kilo medans du var tillsammans med killen, det vill säga. Då är det kanske lite knepigt.
Vi är ungefär tillsammans igen, jag träffade honom nyss. Han hade varit otrogen och tyckte att om jag ändå skulle göra slut för att han varit otrogen så tyckte han att jag inte skulle behöva känna smärtan att han varit otrogen och när han skulle göra slut så ledde det ena till det andra. Alltså hittade han på alltsammans . Vi ska ta en paus i nån vecka nu. Sen får vi antagligen hoppas på det bästa. Är verkligen lycklig med den här killen och tror jag kan komma över otrohet om det inte händer igen :)

krasch:

Förlåt, men varför känns inte den här tråden trovärdig över huvud taget?


jadu, vänta tills det händer dig så ska du få se på andra bullar :)
SaraNiemine:

Alltså hittade han på alltsammans .


Förutom... Den biten då han faktiskt var otrogen?

Det är förstås upp till dig vad du ska göra, och jag vet inte hur pass extremt hans övertramp var. Men jag vet att inga råd som "lämna honom, tro mig, han kommer att göra det igen" kan nå dig - fem år? Du är för kär!

Därför säger jag bara var försiktig, ha koll på hur mycket du är värd, sätt en tydlig gräns för vad som är okej... Och, framför allt, lycka till! [bigcheers]