Forumet - livmoderhalscancer, vaccin

livmoderhalscancer, vaccin

1758 0 19

Spana också in:

Det är typ 13 st tror jag ,men de vet inte om det är av vaccinet. Det kan ju vara så att de skulle ha dött ändå ( Folk dör ju[crazy]) men att eftersom de just tagit sprutan så skyller man på den. Livmodershalscancer är för övrigt rätt vanligt, det är den näst vanligaste cancerformen hos kvinnor efter cancer om jag inte missminner mig. Shit va man ska ångra sig om man blir får cancer vid 36 år för att man inte orkade ta en spruta..
Wikingline:

1800 nått sånt va?


Jag har läst att det kostar mer, men det beror säkert på vart man bor som med allt annat. Och jag har inte 1800 heller, det går lagomt runt för min del. Jag tycker det är fel att det bara ingår för yngre då det är vanligt att man får det vid 20 och uppåt. Så då borde fler få det och allt annat ingår ju i högkosnadskyddet så varför inte det också?
hej!
jag tog min första spruta i september mot livmoderhalscancer.
jag tog den inte hos en läkare, utan hos en kompis mamma som är sjuksköterska, som såklart brukar ta sprutor på andra!
så hon sa att jag kunde ta där vid skinkan, för hon sa att de gjorde mindre ont.. och de kändes inte så mycket faktiskt.. men nu är jag otroligt orolig fall sprutan inte hjälper där vid skinkan, för vad ska jag då ta mig till?
någon som vet, för jag tog den liksom intramuskulärt!
så någon som vet om den hjälper endå? för annars får jag ju helt enkelt ta dom andra två i låret eller i armen..