Forumet - Livmoderhalscancervaccinet

Livmoderhalscancervaccinet

777 0 16
Hej!

Jag har gått med i ungdomar.se mest av allt för att varna dig för den livsfarliga

vaccineringen mot cancer i livmoderhalsen. Vaccinet innehåller bland annat kvicksilver

som är ett av de giftigaste ämnena som finns. Även ytterst små mängder skadar ditt

nervsysten och kan ge dig obotliga skador. Denna vaccinering kan förstöra ditt liv

precis som den har förstört mängder av andra människors liv. I USA har många

drabbats av bestående förlamningar och blivit rullstolsbundna av vaccinet. Åtskilliga

har mist livet. DETTA KAN HÄNDA DIG OCKSÅ OM DU LÅTER VACCINERA DIG.

SÅ VAR STARK OCH VÄGRA VACCINERA DIG - VAD DOKTORN, SKÖTERSKAN,

ELLER DINA KOMPISAR ÄN SÄGER!!!!

Tänk på att det är du själv som har ansvaret för din hälsa. Inte doktorn, inte

sköterskan, inte dina kompisar - UTAN DU SJÄLV!!!

Vaccineringen mot cancer i livmoderhalsen - precis som vaccineringen mot svininfluensan - är ett stort bedrägeri som har dragits igång av läkemedelsindustrin för att göra miljardvinster på vår bekostnad. Dessa jätteföretag har stort inflytande över både forskare och myndigheter eftersom de sponsrar forskning, avlönar enskilda forskare och mutar både makthavare och myndigheter. Tror du att läkemedelsverket (som har till uppgift att kontrollera alla preparet som används i den svenska sjukvården) skyddar dig? Glöm det! Läkemedelsverket är helt i händerna på läkemedelsindustrin och gör preceis som de blir tillsagda. Vill du veta mer? Googla då på "livsfarliga vacciner" . Läs sanningen och varna dina kompisar!

Spana också in:

I UM:s julkalender "Tomtar, troll och konspirationer" har vi nu kommit fram till den 3 december, och ska därmed öppna lucka nr 3.
Bakom den döljer sig en stolle vid namn Johan, som spinner vidare på årets trend bland konspirationsteoretiker, "kvicksilverförgiftningar av vaccin", och talar om vaccinet mot livmoderhalscancer.
Hur många kvinnor som eventuellt räddats från livmoderhalscancer tack vare detta vaccin struntar Johan i. Tur är väl det säger vi på redaktionen, ty annars hade vi inte kunnat producera detta tredje avsnitt av UM:s julkalender.

Vi hoppas kunna återkomma med nya avsnitt inom kort, vilket inte borde bli så svårt då det verkar krylla av trolliga konspirationsteoretiker nu i juletidImage