Forumet - ljuga om ålder?

ljuga om ålder?

895 0 15
Så, gjorde en riktig fylletabbe för ett tag sedan. Med en kompis drog vi och grillade med hennes kompis och hans kompisar. Efter en stund o några öl senare hamnade jag & min väns väns bästavän på ett berg vid vattnet och snackade i timmar slutade med lite fyllehångel osådär. Problemet är att jag trodde han var yngre, runt 16-17 max. Visade sig att han tar studenten i veckan & snart fyller 19.
vi har träffats ett par gånger efter & snackar i princip hela tiden efter det. Världens mysigaste kille som jag har fått reda på är rätt intresserad i mig. 

Han är oskuld, knappt haft förhållanden o är ideal killen (iallafall min uppfattning hittills) absolut trevligaste snällaste charmig rolig omtänksam osv 

problemet är att dum&full(ung&dum också) som jag var kackla ur mig att jag var 16, inte 14 som min riktiga ålder. I stunden kändes det som bara ett fyllehaff för kvällen inte någon man sen faktiskt börjar snacka med. 

hur ska man berätta att det skiljer 4.5 år istället för 3 år?
känner mig hemsk som ej har berättat för han än. Börjat undvika hans samtal o mess, hur berättar man på bästa sätt?  Hur skulle ni reagera, tekniskt sett så har ju han blivit intresserad av mig och inte själva åldern. 

Spana också in: