Forumet - Ljugit om vem jag är, HJÄLP!

Ljugit om vem jag är, HJÄLP!

988 0 30
Ska försöka göra en låång historia kort.
Jag har i cirka ett halvår ljugit helt om vem jag är för en viss person jag kallar Kim (Inte riktiga namnet).
Jag har ljugit om ålder, vart jag bor, familj, vänner, sjukdommar, vart jag kommer ifrån, ja exakt allt kan man säga. Och för några månader sedan vart personen jag låtsas vara och Kim tillsammans. Jag har hållit allt vid liv genom att sagt en massa ursäkter om varför vi aldrig kan träffas. Kim litar på "mig" till 110%, hen har till och med skickat nakenbilder och videos till "mig". Kim säger att "jag" är den enda för hen, att hen inte skulle ha levat utan "mig" ja allt det där.

Och nu är det så att personen jag låtsas vara är en irl kompis.. Jag har skickat bilder på den där kompisen och sagt att det är jag. Jag hade helt fastnat i det här livet och bara fortsatt men jag vill SLUTA! Men har ingen aning om hur, Kim säger att om vi gör slut så har hen inget att leva för.
Och tänk om Kim skulle hitta personen jag låtsas vara på internet?
Om du var jag/Kim hur skulle du gjort/reagerat?
Snälla kom med tips hur jag kan fixa det här utan att ingen i familjen/min kompis får reda på vilken hemsk människa jag är. Desperat.

Tack på förhand.

Spana också in:

isola:

Ni kan ju ej bli tillsamans utan att ha träffats. Kim förtjänar att höra sanningen och du får skylla dig själv om hen aldrig vill ha kontakt med dig igen.


Tydligen.. :/
Men ja jag håller helt med dig att Kim förtjänar det. Och jag är säker på att hen aldig vill ha kontakt med mig igen men tänk om hen kommer på vem jag verkligen är? Mitt liv skulle vara över.
OF 5:

Min personliga åsikt är jag helt berättigad till.


bara för att du har en åsikt betyder inte det att du har rätten att uttrycka den, om det finns en risk för att du sårar någon. ts mår uppenbarligen inte bra. jag tycker att det är respektlöst och onödigt av dig att skriva elaka saker. vet inte vad du får ut av det, kanske känner du dig som en bättre människa när du klankar ner på unga människor, det är rätt sorgligt isåfall.