Forumet - Ljugit vid flertalet tillfällen..

Ljugit vid flertalet tillfällen..

188 0 15
I januari kom jag efter lite snokande på min pojkvän med att ha ljugit för mig vid upprepade tillfällen. När jag ställde honom till svars förnekade han det under ett helt dygn innan jag till slut avslöjade mina "bevis" och han erkände. Han lovade då innerligt på hela vårt förhållande att inte ljuga igen.

Nu har jag efter ytterligare lite snokande tagit fått reda på att han ljugit igen om en annan mycket värre sak. Vill ej gå in på vad. Jag följda samma "strategi" den här gången också för att testa om han erkände eller ville komma undan genom att ljuga. Och han ljög flera gånger igen tills jag avslöjade honom igen...

Han säger att han skäms och att han aldrig ska göra om det. Hur ska jag kunna lite på honom???
Hur gör man för att kunna lite på nån som svikit en så här två gånger nu på två månader? Och det har båda gångerna varit upprepade lögner..

vi är dessutom mitt i att flytta ihop.. och jag vill verkligen bo med honom men blir så klart osäker nu. Och vi måste bestämma oss om en lägenhet till på lördag.. :/

Help me..

Spana också in:

sallly:

och han vet att jag värderar ärlighet högt


så måste han våga ta upp saker med dig istället för att dölja dom (vad det nu var för saker han döljer/ljuger om) för det finns liksom ingen idé att fortsätta tillsammans, synnerligen ingen idé om man ska gå omkring med massa hemligheter för varandra om inte ni kan ha öppna kort med varandra. Vara ärliga mot varandra. Har man inget att dölja så ska man heller inte skämmas, i alla fall inte för varandra.

Det är ju klart synd att du känner dig osäker om honom tanke på att ni ska flytta ihop och allt. Och det måste du se till att han vet om, det är bara han som kan ändra på sig själv, inte du.

Lycka till!
ta reda på varför han ljuger.
Många killar kör med anledningen "för att inte du ska bli orolig/för att de kanske skulle såra dig" säg att han borde märka att du får reda på sanningen iaf, lika bra att han talar sanning, tala också om att ditt förtroende till honom är skadat. Så att han vet om det.