Forumet - LOB - hjälp mig!

LOB - hjälp mig!

1151 0 4
Den 30 oktober blev jag LOB:ad (osäker på om det var fyllecell eller TNE, men antar att det var förstnämnda då det var låst när jag vaknade + endast madrass på golvet etc).

Vill såklart inte att mina föräldrar får veta något och undrar när det där förbannade brevet landar i brevlådan? Så att jag kan läsa det och sedan slänga det. Är så jävla nervös att någon utav mina päron ska kolla i brevlådan en dag och se brevet ligga där i brevlådan.

Om det hjälper något så bor jag i Linköping. Åkte in i fyllecell sommaren 2012, TNE på valborg 2013, fyllecell tidigare i somras (typ runt löningen i juli) samt nu då den 30 oktober.
menar du att vi utifrån din hemort och tidigare historik av omhändertaganden ska kunna avgöra och svara på när ett förbannat brev landar i din brevlåda? eller vad var poängen?

du får väl ringa till de som ska skicka brevet, sannolikt utan att få svar, och därefter vakta brevlådan fram till dagen brevet kommer. det känns dock som att fyra vistelser i fyllecell under de senaste två åren talar för att ditt alkoholbruk är något dina föräldrar bör få kännedom om, oavsett om du själv tar tag i saken eller bara låter dem se brevet.
Som Durga säger är ju detta ngt du måste ta itu med. Om det bara är ett ansvarslöst beteende eller om det är ngt som ligger bakom. Är du över 18 så skickas ju brevet till dig och inte dina päron. Dock kan de ju vara nyfikna och öppna men i detta fall vore det ju en bra grej.

Spana också in:


isola: Som Durga säger är ju detta ngt du måste ta itu med. Om det bara är ett ansvarslöst beteende eller om det är ngt som ligger bakom. Är du över 18 så skickas ju brevet till dig och inte dina päron. Dock kan de ju vara nyfikna och öppna men i detta fall vore det ju en bra grej.
Jag är tjugo år gammal. Hamnade som sagt på fyllehäcken 30 oktober men fick aldrig något brev angående det. Kommer jag att få något brev angående detta?

Om det kommer ett så har jag ju lite tur ändå, är ju oftast markerat att det är från kommunen. Bara säga att det har att göra med sommarjobb eller dylikt.