Forumet - löjligt hög invandring i Sverige

löjligt hög invandring i Sverige

2593 0 68

Spana också in:


empati:
Som var då?

De vet du nog själv annars typ skogen och sån. De flesta klarar bara att bo i en stad.  Rätt konstigt att förneka saker bara för att få hög invandring. Om det inte finns några riktiga anledningar till att ha hög invandrning och man måste ljuga och hitta på saker för det tycker jag inte det är okej att ha det. Menar inte att du ljugit och hittat på något men många politiker brukar göra det.
empati: Sverige är ett avlångt, rätt glesbefolkat land. Jag har inga problem med att vi fyller utrymmet med människor från utlandet som behöver en fristad, som vill komma hit och jobba eller som bara tycker att Sverige verkar vara ett fint land att bygga sig en framtid i. 
Fast nu handlar ju inte problemet med invandring om att vi har för liten plats rent fysiskt utan att samhället helt enkelt inte klarar av att integrera in så många människor när vi samtidigt redan idag har en hög arbetslöshet och en enorm bostadsbrist. Den höga invandringen leder därför till segregation och utanförskapet, något som leder till sociala problem, vilket i slutändan leder till enorma kostnader för det svenska samhället.

Ganska... Vet man att man inte kan hjälpa folk så ska man se upp med att hjälpa dem & istället jobba på att förbättra den hjälpen man erbjuder. Sveriges befolkning försöker så gott som möjligt men vissa saker tar lång tid... & i och med att så många kommer hit är det sjukt svårt att få hit släktingar från utlandet på besök också, har jag märkt... Antar att det har att göra med skräcken inför att släktingarna kanske försöker stanna efter besöket, men kanske också för att det är så krångligt att ta sig hit?? vet inte men folk bör tänka mer på framtiden och på alla fattiga som blir allt fler


NiklasW: Fast nu handlar ju inte problemet med invandring om att vi har för liten plats rent fysiskt utan att samhället helt enkelt inte klarar av att integrera in så många människor när vi samtidigt redan idag har en hög arbetslöshet och en enorm bostadsbrist. Den höga invandringen leder därför till segregation och utanförskapet, något som leder till sociala problem, vilket i slutändan leder till enorma kostnader för det svenska samhället.

arbetslösheten är inte ett demografiskt problem, det är ekonomiskt och teknologiskt. om den ens kan beskrivas som ett problem, vilket sker på jävligt tveksamma grunder i 99% av fallen när folk beskriver den som ett problem.
player one:
arbetslösheten är inte ett demografiskt problem, det är ekonomiskt och teknologiskt. om den ens kan beskrivas som ett problem, vilket sker på jävligt tveksamma grunder i 99% av fallen när folk beskriver den som ett problem.
Förstår inte riktigt vad det är du vill få fram. Arbetslösheten bland utrikesfödda är extremt mycket högre än bland inrikes födda. Vi har redan idag en hög arbetslöshet, inte minst bland unga. Naturligtvis påverkas arbetslösheten av att vi årligen tar in 100.000 människor utan arbete och som i regel har högre arbetslöshet än inrikesfödda.