Forumet - Lös problemet personen ovanför har

Lös problemet personen ovanför har

2402 1 34

Spana också in:

enhimmelskdrog:

jag orkar inte gå och tvätta ansiktet och borsta tänderna eller byta om vad ska jag göra


Skit i det och ta det imorgon när du är piggare. En dag när man sover med kläder på skadar inte. [y]

Jag har en gammal klasskompis som jag vill säga tack till för att han var ett väldigt grymt stöd under min högstadietid och gjorde mer för mig än han anar. Vet dock inte hur jag ska formulera mig utan att låta creepy och konstig (vi har ingen kontakt längre). What to do?
terrormat:

Måste plugga men orkar inte. Min hjärna stängs av så fort jag öppnar ett Word-dokument. Ja, det är ett problem


Jag kan svara eftersom de förra inte gjorde riktigt rätt. :P Har du provat att lyssna på lite skön musik samtidigt? Då kan man slappna av lite bättre och det kan ju göra att man kan koncentrera sig. Skriv på papper istället för på datorn då det inte finns lika mycket hinder ivägen (UM tex). Att onanera gör att man slappnar av så prova det också. Lycka till dude
Tennsoldaten:

Har du provat att lyssna på lite skön musik samtidigt?


Nytt problem: behöver ny musik att lyssna på. Känns som att jag har lyssnat sönder hela min Spotifylista och kan alla låtar utantill. Lyssnar på det mesta men har en förkärlek till hiphop och ligga-på-en-äng-och-tugga-på-ett-grässtrå-musik.

Tennsoldaten:

Lycka till dude


Tack, det lär behövas. [cry]
En smörgås och ett glas blåbärs/ev nypon soppa. Tänkte säga ett glas utspädd juice men tydligen ska det vara mjölk att dricka till.

försover mig varenda dag. Faktiskt varenda dag. Klarar inte av att gå till sängs och det finns ingen orsak till detta annat än tankspritt slösurf. Någon metod för att släcka av datorn och gå till sängs?
tror du snarare menar "hur ska jag hinna få mvg i alla mina ämnen"
det enda du kan göra är att göra ditt bästa och se vart det leder. Ta det lugnt, unna dig att göra roliga saker också, annars kommer du inte ha motivation att lära dig något utan bara må dåligt.
Tänk på att det snart är över

hur ska jag överleva 1/10 så snabbt internet och mer än 3 gånger så stor månadskostnad?