Forumet - löshår?

löshår?

347 0 10
jag har väldigt tunt, blont hår och det går ner till precis där armhålan börjar. Jag har funderat på att skaffa extensions, har haft clip ons ett tag men vill nu ha något permanent. Funderade på nail hair extensions som man fäster med keratin vax men läste precis om tejplöshåret där man tejpar fast det.

Undrar om någon av er där ute har någon koll på vad som skulle ge bäst resultat och syans minst. Som sagt så är mitt hår väldigt tunt..

Spana också in:

NEMI:

keratin för något år sedan och vart skitnöjd :)


okej :D då ska jag kolla på det då :) gjorde du det hos en frisör? för jag har nog inte råd med det, men tänkte höra om en frisörskola i min grannstad kan göra det billigare.

lindly:

prova clip-on


har jag redan testat, är förlat för att sätta i det varje morgon, + jag kan inte sätta upp håret när jag har det i. skrev även i min beskrivning att jag redan testat det :)

Dan_the_ironman:

Nej fyfan d1 är ju asfult!


beror hur man gör det, får man det att se naturligt ut så är det fint. Sen finns det domdär som inte riktigt kan men ändå bestämmer sig för att sätta i löshår och då ser det förjävligt ut. Allt ser bra ut om man gör det på rätt sätt

Granatäpple:

Gå till nån som har koll på sådana här grejer


Det ska jag göra, tack :)