Forumet - Löshår?

Löshår?

1767 0 20
Jag har använt löshår i ett par år. Har limmat fast det varje gång och har varit nöjd för det mesta men håret blir så otroligt slitet så det är trots allt inte värt det.
Jag är ganska intresserad av keratinvax nu men det verkar dyrt och jobbigt. Någon som har några erfarenheter av keratinvaxmetoden?
Hur fungerar det förresten men clip-in löshår? Jag själv har väldigt tunt hår och kan inte tänka mig att det verkligen kommer sitta fast då.

Spana också in:

boredom:

boredom


Jag tycker som åvanstående att du ska skita i det. det blir billigare och det är viktigt att man lär sig att trivas med hur man ser ut utan en massa löshår och produkter :) du kanske uppfattar ditt hår som tunt men det är inte säkert att det är så eftersom det är självklart att det känns tunt när man tar ut löshåret.

hoppas du dumpar skiten och lär dig trivas i dig själv. blir mycket enklare. jag förstår inte hur folk pallar löshår när de badar i havet, är på festival osv

puss
boredom:

Hur fungerar det förresten men clip-in löshår?


De är asum, skönt att kunna ta ur när man sover! Sen håller håret längre för att du inte behöver ha i det när du tränar och duschar.

Det som ska slita minst på håret och som är "permanent" är microringar. Köp microringar med silikonhölje inuti så glider de inte, sliter inte lika mycket och kan sitta längre. När jag hade vanliga microringar gick dock två slingor av mitt eget hår av [n], men det var för att jag hade satt dom för brett isär så det blev för mycket vikt på varje slinga. Förutom det misstaget så växte håret som vanligt och slet inte så värst. Det gjorde inte ont att ha i heller! Nu har jag dock clips för att det är bekvämt att kunna ta ur håret när man bara är hemma eller sjuk.

www.happyhair.se är asum!
Tycker löshår är lite skummt,själv har jag haft långt hår sen jag var fem.Och det ända löshåret jag har är väl nån lugg och några färgglada slingor,som jag använder då och då.

Men använd inte löshår hela tiden,och låtsas att du har längre.

Annars kör clips,då kan man ju variera :)
buttcrack:

får testa det nästa gång då. Jag använder iofs bara clips så det slits inte så mycket och håller länge. När jag satte i det "permanent" så blev det äckligt ganska snabbt.


Jag har alltid clips och just nu har jag skethår från tajmahal och godddd man märker skillnaden :(