Forumet - Löshår

Löshår

635 0 9
Jag har köpt löshår från tajmahal, som är äkta löshår med clips. Man får ju med 4 st träns. Och löshåret går liksom av precis vid tränset. Dom lossnar inte från tränset utan går av. Och jag har haft det i en vecka typ. Jag borstar det försiktigt varje gång.
Någon som vet vad man kan göra för att det inte ska hända, eller om det bara är sjukt dålig kvalite?

Spana också in:

Många av mina kompisar köper från Tajmahal (?) och tycker att dom har bra kvalité, färger och priser. Har inte hört att någon direkt klagat på att det lossnar hår? Du kan ju ringa dit och fråga om det är vanligt att hår lossnar och ifall du ev. kan få pengar tillbaka eller byta in det.

Dock hade jag samma problem med mitt hår som jag köpte från fannyhair.se. Men jag borstade håret så fort det blivit lite trassligt och tror också att jag gjorde ännu ett fel = tupperade! Jag tupperade alltid mitt hår innan jag satte i det (med clips) och efter att jag satt i det, så hade jag volym men efter ett tag så försvann den om jag inte använde sjukt mycket hårprodukter!

Tuppera hårförlängningar är som att bryta en regel. Håren lossnar från fästet och det blir otroligt slitet, just för att man inte blöter ner och använder balsam just där fästet sitter lika ofta som med sitt egna hår. Alltså får håret ingen "återhämtning".

Vet dock inte om du tupperar dina hårförlängningar, men kan vara så. Annars har jag nog inte svar på din fråga, tyvärr!