Forumet - Lövblås; varför?

Lövblås; varför?

829 0 24
När jag stod och rökte med de andra psykiska missfallen på rehabiliteringen kom det tre kommunanställda med lövblåsar och flyttade på massa löv.
Jag studerade och funderade vad fan som är poängen med det, när de blåst och rört sig en bit bort blåste vinden tillbaks det, det verkade så meningslöst.

Är det inte bara grovt slöseri med bensin och tid att ha folk som flyttar på löv? Jag menar; vad fan spelar det för roll om det ligger lite löv på marken, de gör ingen skada och arbetet var så otroligt fruktlöst, borde inte kommunen ha bättre saker att lägga pengar på?

Ser ej poängen.

Spana också in:

Har jobbat som gaturengörare och tro det eller ej men det finns folk som klagar på allt.
Att det ligger löv på gångbanan är bland det vanligaste. Inte fan orkar man säcka alla löv eftersom det bara blåser ned nya 2 timmar senare. Så när chefen säger åt än att fixa det går man dit ock blåser bort det. Självklart inser man själv hur jävla meningslöst det är men det är bra betalt så vem bryr sig :3

Sedan blåser man också löv från trottoarer och liknande ned på större vägar eftersom sopmaskinen då kan ta upp det.

jaja, så ligger det till iafl[rolleyes][smile]
Karen Eliot:

När jag stod och rökte med de andra psykiska missfallen på rehabiliteringen kom det tre kommunanställda med lövblåsar och flyttade på massa löv.


Löv på gångbanan är största orsaken till halkolyckor på hösten.

nubbie:

Förstår inte heller. Det är lika onödigt som att räfsa bort löv från gräsmattan.


Löv på gräsmattan gör att gräsmattan kan ruttna under löven. Onödigt, ja, men på samma nivå som att klippa gräsmattan.
Gud skapade oss människor och gav oss tillräckligt utvecklade hjärnan och socialt samspel för att vi skulle kunna konstruera lövblåsar och sedan låta människor använda dem.

Detta pga att gud inte orkar blåsa fram vind hela tiden det blir ett jäkla frustande för honom. [crazy] Så han var smart tänkt där haha!