Forumet - Logiska föräldrar?

Logiska föräldrar?

3602 2 9
Jag måste få höra om min mamma ens är logisk. När jag är hemma för att vara sjuk så sätter hon upp regler. Okej om hon inte tycker att jag ska sitta vid datorn. Varför förstår jag inte direkt, jag menar, jag blir ju inte sjukare utav det. Men sen så säger hon "om du ska vara hemma så måste du städa köket, ditt rum, gå ut med hundarna" osv. och jag brukar aldrig må särskilt bättre av det. Så är hon logisk eller bara knäpp? Hur brukar era föräldrar sätta upp regler om ni är hemma å sjuka?
När jag gick i de lägre klasserna och upp till typ 8an hade jag liknande regler. Mor och Far tog bort t.ex. router/internetkablar och gömde någonstans etc så jag inte kunde spela CS ;(((((((((

Slutade vara "sjuk" sen Cool

ONT: Venne, hon vill väl inte att du ska vara hemma för "minsta lilla" eller nått, ingen aning. Fråga. 

Spana också in:


Unicornkid: Jag måste få höra om min mamma ens är logisk. När jag är hemma för att vara sjuk så sätter hon upp regler. Okej om hon inte tycker att jag ska sitta vid datorn. Varför förstår jag inte direkt, jag menar, jag blir ju inte sjukare utav det. Men sen så säger hon "om du ska vara hemma så måste du städa köket, ditt rum, gå ut med hundarna" osv. och jag brukar aldrig må särskilt bättre av det. Så är hon logisk eller bara knäpp? Hur brukar era föräldrar sätta upp regler om ni är hemma å sjuka?
Jag tror det beror helt på hur sjuk du är, om du har 39 graders feber ska du ligga i sängen men om du är förkyld bara så kan en promenad eller att göra något hjälpa. Man känner då att man gjort något meningsfullt. Datorn och det kan bero på att om de vet att du sitter där ofta så kanske de tror att du kommer sitta där och utnyttja att du är sjuk. Dvs att du använder att du är sjuk för att spela dator. Men annars har jag ingen aning. Jag fick ju höra när jag vart sjuk typ ta en Alvedon så blir de bättre. Men för mig funkar det inte så för det kan hända att Alvedon inte hjälper och om de hjälper så tar det ju ett tag. Mina föräldrar behandlar mig fortfarande som jag vore 10 fast jag är snart 23 år. Fattar bara inte varför de bara inte kan anta att jag klarar av saker. Att dem måste behöva ifrågasätta allting. Gör dina föräldrar så mot dig? Jag menar om du är yngre än mig så får du säkert va ute sent och sådana grejer medan jag blir ifrågasatt om normala saker.