Forumet - Lonely af?

Lonely af?

1538 0 12
Ok så jag är en nörd för dataspel , och vi kan säga har förlorat många av mina vänner pga det. Inte lika social och svårt att faktiskt få vänner förutom online då. Speciellt nu när det är sommarlov. Är ingen partynisse så gillar ju att vara på discord med vänner online och vara toxic u know? get it?  Istället för att vara "in the real world". Ge nå tips if ya can. Or... we can just play ;)))) Om du är en dota spelare be gone thot.

ToxicEgirl:
Eyyy boiiiiiiiiiiii , nu är det bah mycket ow, hots, heartstone och lol men vill prova nytt så kom med förslag om du spelar nå annat vet ja.
Knarkade OW innan men har slutat pga alla nya heroes och att nästan alla jag kört med blivit nerfade. Just nu kör jag mest fortnite, både save the world och battle royale (hatade de innan men har börjat komma i det).

Spana också in:


ToxicEgirl: Ok så jag är en nörd för dataspel , och vi kan säga har förlorat många av mina vänner pga det. Inte lika social och svårt att faktiskt få vänner förutom online då. Speciellt nu när det är sommarlov. Är ingen partynisse så gillar ju att vara på discord med vänner online och vara toxic u know? get it?  Istället för att vara "in the real world". Ge nå tips if ya can. Or... we can just play ;)))) Om du är en dota spelare be gone thot.
spela med mig, är dock ingen spelnörd lol