Forumet - .:: [love] Dra ett änglakort! [love] ::.

.:: [love] Dra ett änglakort! [love] ::.

4065 0 23

Spana också in:

"Nu är tiden mogen för byte av bostad eller arbetsplats. Denna förändring kommer att mynna ut i en ny positiv energi.

Visst kommer det att kräva en del av dig och du kommer att känna dig trött, men i långa loppet så kommer dina ansträngningar att löna sig.

Under resans gång kommer du att träffa nya bekanta som kommer att tillföra ditt liv glädje och stimulans.

Var öppen och positiv för de nya möjligheterna som väntar bakom hörnet. Ge akt på de tecken och fingervisningar som hela tiden finns där. Det gäller bara att se dem!"

Mjo, det stämmer verkligen.
Jag kommer med ett glädjande besked. Du kommer att få de pengar du behöver. Oroa dig inte! Dina ekonomiska problem kommer att lösa sig.
Låt inte bekymmer över pengar tynga ditt sinne alltför mycket. Har du bara tillit och tro på att det kommer att lösa sig så blir det så. Du kommer att få hjälp på ett oväntat sätt med dina ekonomiska bekymmer.
Ibland har du en förmåga att ta ut oro i förskott. Om du försöker leva i nuet och inte tänka så mycket framåt så är mycket vunnet. Det finns ett sant ordspråk som säger:
"Ta dagen som den kommer,
morgondagen vet du ingenting om"


Låter ju förtjusande[smile] frågan är om det är okej att visa detta för andra
Du kommer att få en uppmuntran, ett bevis på att du är uppskattad. Kanske i form av en present men det kan också vara någon som talar om för dig hur mycket din hjälp betyder.

Ta till dig detta beröm för det är du värd. Du är en god vän som helhjärtat ställer upp och engagerar dig då människor i din omgivning behöver din hjälp. Ibland har du svårt för att säga nej då någon ber dig om hjälp. Du vill så gärna hjälpa till men se till att du får tid över för dig själv också. Alla behöver vila och ladda batterierna mellan varven. Snällhet är en vacker själslig egenskap men den får inte utvecklas till en självutplånande attityd.


stämmer väl delvis
Det väntar nya möjligheter och förändringar i ditt liv! Du har känt en längre tid att du vill gå framåt och är redo att ge dig i kast med nya utmaningar.

Men det finns ingen anledning till brådska. Bida din tid och låt naturen ha sin gång. Den kommande förändringen är oundviklig. Det kommer att ske då tiden är mogen. Du kommer att få tecken och hjälp att gå framåt. Ge noga akt på dina drömmar och tankar den närmaste tiden.

Vi änglar vakar över dig och hjälper dig framåt.


Behövr ingen jävla ängel;s