Aviseringar
Rensa alla

.:: [love] Dra ett änglakort! [love] ::.


Du kommer att få en uppmuntran, ett bevis på att du är uppskattad. Kanske i form av en present men det kan också vara någon som talar om för dig hur mycket din hjälp betyder.

Ta till dig detta beröm för det är du värd. Du är en god vän som helhjärtat ställer upp och engagerar dig då människor i din omgivning behöver din hjälp. Ibland har du svårt för att säga nej då någon ber dig om hjälp. Du vill så gärna hjälpa till men se till att du får tid över för dig själv också. Alla behöver vila och ladda batterierna mellan varven. Snällhet är en vacker själslig egenskap men den får inte utvecklas till en självutplånande attityd.

stämmer väl delvis


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

iddqd:

valde angelica, orka att det typ stämde osv


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det väntar nya möjligheter och förändringar i ditt liv! Du har känt en längre tid att du vill gå framåt och är redo att ge dig i kast med nya utmaningar.

Men det finns ingen anledning till brådska. Bida din tid och låt naturen ha sin gång. Den kommande förändringen är oundviklig. Det kommer att ske då tiden är mogen. Du kommer att få tecken och hjälp att gå framåt. Ge noga akt på dina drömmar och tankar den närmaste tiden.

Vi änglar vakar över dig och hjälper dig framåt.

Behövr ingen jävla ängel;s


   
SvaraCitera

du har haft en jobbig tid o den tiden är nu över blabla
borde inte alla kort stämma för alla, mer eller mindre?

(o vafan är det för jävla lek som barnen leker ute på gården? sitter på balkongen o hör "fjä-rill-en" typ 30 gånger i minuten, jobbigt)


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du har en tid av oro och bekymmer bakom dig. Livet har känts bekymmersamt och tråkigt en tid. Jag vill försäkra dig om att den tiden är förbi nu. Efter regn kommer alltid solsken och så kommer även att ske för dig.

[shake]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Allting stämmer mer eller mindre på alla [rolleyes]


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Supply and Demand:

angelica

är bög.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

iddqd:

är bög.

och 11 gillart


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

den stämmer in asbra!!!


   
SvaraCitera