Forumet - LPT vid Anorexia ?

LPT vid Anorexia ?

1926 1 1
Är det någon som har någon erfarenhet av när man kan bli LPT:ad för anorexia? Jag har en psykolog inom öppenvården som jag gått till i 2 år, nu har vi blivit lite smått osams då jag inte är villig att samarbeta 100%. Jag skrev ett väldigt dumt mail till henne häromdagen där jag förklarade att jag inte var redo för att bli frisk. Just nu har jag bmi 16 och vill nå åtminstone 15 i bmi.
Dum som jag var berättade jag det för henne, att jag tänkte fortsätta svälta mig tills jag når detta bmi, att vi får ta ett uppehåll i behandlingen tills jag är redo.
Hon har inte läst mitt mail än, och jag börjar ångra att jag skrev så. Min undran är egentligen om hon tillsammans med min läkare kan sätta ett LPT på mig nu när jag avslöjat att jag tänker fortsätta gå ner i vikt. Men som jag har förstått förut så kan de bara ge LPT om man ligger på 14 i bmi, men jag är osäker? Någon som vet?

Kommentarer (1)

  1. njaa asså jag vet inte.. De gjorde ju det på mig men då låg jag under 14... Får jag fråga, varför är du inte redo att bli frisk? ♥ Kände också så men är nu på bättringsvägen och har nått lite över 16 ♥ Kram

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Ja, de kan sätta LPT på dig, speciellt om du själv medger att du aktivt tänker fortsätta riskera ditt liv, vilket är vad du gör. Jag kände som du en gång också men det är inte värt det. Våga ge friskheten en chans, om du verkligen tänker efter tror jag att du också känner att det inte är ett vettigt liv, att bara försöka gå ner i vikt. Vill du inte göra något annat? Har du andra drömmar?