Forumet - LRF uppmanar tjejer: Ät mera kött för att bli snyggare!

LRF uppmanar tjejer: Ät mera kött för att bli snyggare!

3963 1 36

Igår onsdag (29 jan) stod Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) utanför en skola i Nyköping och bjöd eleverna på hamburgare som en protest mot köttfria dagar i skolbespisningen.

Själva aktionen av gratisutdelning av hamburgare har jag ingen större åsikt om men vad som har väckt uppmärksamhet är Lovisa Norbergs uttalande där hon säger...

Vi vill bara att ungarna ska få ordentligt med näring alla dagar. Det är särskilt viktigt för tjejer som växer, idrottar och ska bli snygga. De har ett väldigt stort järnbehov och jag tror inte att man alltid tänker på flickorna. De har kommit i skymundan för de ställer sig inte upp och skriker direkt.

Läs mera på...

LRF-arrangör: Kött viktigt för tjejer som ”ska bli snygga”
http://www.dn.se/ekonomi/lrf-arrangor-kott-viktigt-for-tjejer-som-ska-bli-snygga/

LRF om kött: "Det är särskilt viktigt för tjejer som växer och ska bli snygga"
http://www.dagensmedia.se/nyheter/pr/article3801249.ece

Nu är jag själv köttätare och uppmanar alla att äta svenskt kött ISTÄLLET gör allt jävla (salmonellasmittat) importkött men för den skulla anser jag inte att LRF ska sprida massa lögner om att kött skulle vara någon skönhetsprodukt som varken gör tjejer  - eller killar heller för den delen - SNYGGARE!

Vad anser du om liknande aktioner? GRATIS hamburgeutdelning utanför svenska skolor som protest mot köttfria dagar i skolbespisningen?

Spana också in:


GraGo: Varför är det dumt?
Varför är det självklart att man ska kunna äta kött i skolan varje dag? Om valfrihet i sig är så viktigt kan de väl istället komma med gröna suddgummin eftersom det är viktigt att alla elever ska kunna välja gröna suddgummin och inte tvingas ha sina vanliga gråa. Det är ungefär på samma nivå.