Forumet - <produkt> bra??

<produkt> bra??

915 0 5
Hej alla, vad tycker ni om <produkt>?

Här är vad jag tycker:
Det finns en sida som heter Buzzador där man får prova olika produkter för att recensera och jag har nu fått möjligheten att prova <produkt> som är en tampong.

Jag har då testar <produkt> och är super nöjd. Jag är lite av en diskret människa när de kommer till mens så jag vill gärna kunna ha med mig mitt skydd enkelt och lätt utan att någon märket att jag har mens. En <produkt> tampong är enkel att ha i väskan eller fickan och går snabbt och lätt att byta fast toaletten är liten. Själv tycker jag det är bekvämare med en tampong när jag tränar. Jag har både sprungit och Zumbat med <produkt>. Jag kunde till och med bestämma mig på två sekunder att jag ville hoppa i vattnet och simma utan att behöva tänka på de vilket inte hade varit möjligt om jag hade haft en binda istället. Att<produkt> är säkra vet alla som har provat dem. De är säkrare än bindor då de inte alls läcker.
isola:

Det du beskriver gäller för vilken tampong som helst men ok..


Av de jag provat så gillar jag denna bäst helt klart.. Finns andra märken som jag inte alls gillar då de luddar m.m.

enhimmelskdrog:

luktar reklam


Ville mer eller mindre bara upplysa alla om att jag provat en tampong som är super som jag tycker alla skall prova så ville jag se vad ni har för erfarenheter av denna eller någon annan sort.

Spana också in: