Forumet - Luciddrömma

Luciddrömma

270 0 9
Har haft jättemånga sådana, men har övat väldigt mycket. Mitt tips för att få uppleva dom själva är att försöka på något sätt hålla hjärnan någorlunda medveten medan man är i djupsömn; de gånger jag upplevt de har varit när jag dygnat och druckit lite kaffe för att någon timme sedan "däcka" i ett upplyst rum.

Jag är dock cp när det gäller drömmar, gillar t.ex. att få drömparalyser då jag tycker det uppmärksammar en på vilken potential ens medvetande har. För att utveckla vad jag menar så syftar jag till att i en drömparalys så upplever man yttre påverkningar (i mitt fall har det varit att man "trycks ner" i sängen och inte kan röra sig) som inte existerar utomkroppsligt eller i "yttervärlden" vilket jag tycker är coolt.

Spana också in:

LadyGaga:

Finns det några av er som har upplevt att man vaknar upp i en dröm och kan göra exakt allt man känner för?


Har haft något åt det hållet för flera år sedan. Dock har jag för vana att nästan varje gång jag drömmer en längre dröm, inse att jag drömmer och vakna p.g.a. det.

Låt säga att jag drömmer att jag vunnit pengar och är mitt uppe i att fundera på vad jag vill göra med pengarna... då brukar känslan slå mig att det här är nog en dröm och har inte hänt, så vilket slöseri att hålla på och fundera, och sen vaknar jag.

Åh, drömde en gång att jag dog, det var lätt den häftigaste drömmen någonsin! Det var väldigt knepigt att vakna efter den!