Forumet - Luna upptäcker Pojken som överlevde

Luna upptäcker Pojken som överlevde

2464 0 15
OBS: Denna sexnovell innehåller några få små spoilers från Harry Potter böckerna

Det var ju egentligen inget speciellt med den här dagen. Det hade just varit DA möte med de vanliga övningarna och Harrys föreläsningar. Just föreläsningarna var speciella. Inte för att Luna hade några problem med trollformlerna, tvärtom, utan för att Harrys berättelser alltid var lika trollbindande, hans äventyr alltid lika fantastiska.

Harry var en född berättare, hans stämma kunde båda vara mjuk och hängiven och hård och befallande. Han talade inte bara orden, han formade dem på samma sätt som en konstnär formar sina tavlor. Hans berättelser var inte bara tal, det var en resor.

Det var med delad facination som Luna lyssnade till honom, nu på väg från mötet. Dels så var deras diskussion lärande, dels så var det något magiskt runt hela Harry. Han var både den skämtsamma skoleleven, och pojken som överlevde, utvald att kämpa mot mörkret.

Det krävdes nästan mod av henne att öppna sin mun:
"Harry, har du något för dig ikväll? Om inte, så vore det fantastisk om du ville gå med mig till Ravenclawtornet, det är ju en bit så du kan fortsätta berätta om Duddleys födelsedag och den där avgörande dagen på zoo:t".

Harry blev aningen förskräckt av erbjudandet, men eftersom han faktiskt inte hade något att göra så hade han inget emot att tillbringa tid med den ljusa, mystiska flickan. Han förbredde till och med några frågor själv, för att lära sig om hennes liv och vad som fått henne att rädas narglar.

Medan de gick genom den snötäckta, tysta skolgården såhär kvällen före jullovet så blev diskussionen djupare. Liksom snön dalade mot marken så förflyttades även ämnena närmare hjärtat.

Luna lyssnade med både empati och hat om hur Harrys moster hindrat honom från hans skolgång innan Hogwarts, hur Duddleys resultat var allt som betydde något och hur all form av lek med kamrater på fritiden var förbjuden. Hon kunde nästan inte förstå hur en så varm och osjälvisk person kunde dölja något så mörkt i sitt förflutna.

Likaså blev Harry berörd av Lunas överbeskyddade uppväxt. Hennes far hade sörjt hennes mor så mycket att han nästan satt henne bakom bom i hemmet. Det var till och med med motvilja han sände henne till Hogwarts för första gången.

Harry hade sett Dementorer, strypande växter och trehövdade hundar, men inget förvånade honom som detta. Hur kunde Luna, den optimistiska, söta flickan som aldrig var rädd för att prova något eller prata med någon, dölja något sådant?

Tystnade sänkte sig över dem som en tung slöja när de kommit till Ravenclaws staty. De fick plötsligt svårt att se på varandra, än mindre att tala.

Luna fick svårt att andas. Hon kände svetten börja krypa längs ryggraden och trodde hon skulle kvävas, när statyn plötsligt öppnade sin mun och sa:
"Luna Lovegood, Ravenclaw är ett elevhem för de som söker och ger kunskap. Eftersom du och din vän både lär och lär ut, ska jag låta er använda gästrummet så länge ni behagar."

En sköld med Ravenclaws örn som hängt nästan osynlig bredvid statyn svängde upp och avslöjade en dörr. Bakom denna fanns ett ganska stort rum, prytt med marmorväggar. Inne där fanns ett klädskåp, en ganska stor säng och en dörr till vad som verkade vara ett badrum.

Luna vred huvudet mot Harry för att fastna länge i hans skiftande, gröna ögon innan hon blygsamt frågade:
"Ska vi ta en titt?"

De gick in och hänge av sig sina kappor i ekskåpet för att sedan sätta sig på sängens sammetsöverkast. Luna hörde den stora klockan i slottet börja slå, men även ett mindre, ljusare ljud. Det var Harry som tog upp ett litet fickur som svagt klämtade ut elva ljusa toner.

Han öppnade fickuret, och Luna kunde se en tår gömma sig bakom det svarta håret, ty inne i gobelängen fanns ett porträtt på Lilly och James Potter, föräldrarna Harry aldrig träffade.

Luna kännde en kall hand börja leta sig runt hennes hjärta, samma hand som varje gång hon ser bilder på sin egen mor. Hon viisste hur många gånger hon velat ha någon nära för att driva bort handen, men ingen funnits.

Utan att riktigt tänka så la hon sin vänstra hand mjukt på Harrys lår och förde den högra mot hans ansikte för att torka tåren, men innan den hunnit fram så vände Harry på huvudet och lät sina gröna ögon möta hennes blå.

Luna frös till i sin rörelse, rädd att ha förargat honom. Hon började dock långsamt smeka hans kind när hon såg att hans ögon ej innehöll något ont, endast sorg och saknad.

Det krävdes samma mod som för att hoppa över en avgrund när hon sa:
"Vi är ganska lika, du och jag. Båda har saknat riktiga, kärleksfulla föräldrar utan istället vuxit upp i mörker"

Luna var nu rädd. Rädd att hon skulle göra honom arg. Rädd att detta ögonblick skulle ta slut. Rädd att Harry skulle lämna henne.

Hon höll på att stirra ned i en avgrund av rädsla när hon plötsligt kände en varm hand på sina strumpbyxor. Hon rycktes tillbaka till verkligheten lagom för att känna Harry lägga sin hand mot hennes och trycka den mot sin kind.

Det var som om ett svart hål bildades mellan dem. Rädsla höll emot, men trotts det så drogs de långsamt till varandra. I det ögonblicket hans läppar nuddade hennes så slöt Luna ögonon, för hon ville inte se den dystra verkligheten. Hon ville bara känna hans varma, mjuka läppar mjukt smeka hennes, hans försiktiga tunga mjukt slingrandes kring hennes.

Efter vad som kan ha varit både år och ögonblick drog de sig långsamt ifrån varandra och öppnade ögonen. Det var först nu som Luna märkte att Harrys hand låg runt hennes hals, vilande på det ljusa håret, precis som hennes hand låg på hans axel.

Det var Harry som rörde sig först. Han flyttade sin hand ifrån hennes och la den på hennes runda bröst. Trotts det lätta trycket kände Luna en våg av värme sprida sig, och hon slappnade av.

Harry fortsatte med att mjukt dra handen utanpå hennes skjorta medan Luna njöt. I hennes huvud for dock många tankar om rätt och fel, men till slut tryckte hon undan alla utom en och tog mod till sig:
"Harry, ta av den"

Harry stelnade först till, som om han inte förstått hennes ord eller inte trodde dem. Han släppte sedan hennes bröst och lade henne ner på sängen för att sedan försiktigt börja knäppa upp kavajens knappar.

När de väl var av så drog han kavajen åt sidan och Luna drog ur ärmarna. Han drog sedan handen över hennes mage, förbi brösten tills han kom till hennes smala hals, där han började knäppa upp skjortan.

Harry tog knapparna en i taget, medan Luna såg på honom med åtro. När den sista var uppe, började han ta av henne skjortan.

Medan han gjorde det kom Lunas tankar tillbaka. Dels den underbara känslan av att ligga avklädd framför den perfekte pojken medan han smekte henne, dels rädslan över att han inte skulle gilla vad han såg.

Alla hennes tankar försvann dock när hon kände hans varma hand greppa hennes ena bröst och hörde en viskning:
"De är perfekta, Luna. Du är perfekt. Du måste vara en hägring, ty något såhär underbart kan inte existera"

Alla Lunas tvivel försvann. Harry var den rätta, den enda. Hon böjde sig upp och sa:
"Åh Harry, du är underbar. Jag älskar dig du är fantastisk och jag vill dela allt med dig!"

Harry lade handen bakom hennes huvud och lade åter ner henne på sängen innan han kysste henne ömt men snabbt och sa:
"Luna, jag älskar dig och vill ge dig allt".

Han lät sedan sin hand smeka hennes mjuka, smala mage medan han förundrades över den bleka och lena hyn. Han tog tag i hennes byxknapp och öppnade den, för att sedan känna hur hon lyfte lätt på benen så att han kunde ta av dem.

Han särade sedan på hennes smala ben och såg på svarta trosorna. Hans hand smekte dem ömt, och Luna kände hur en våg av värme och känslor sändes från hennes underliv, en våg så stark att hon gnydde till.

Hon slöt ögonen och kände hur Harrys händer smekte hennes lår innan de kom fram till troskanten. Där förde han in dem under trosan och drog försiktigt av den medan Luna fylldes av lust.

Mot hennes lår fördes nu Harrys läppar. De kysste dem så mjukt och ömt att Luna kunde tagit dem frö änglarnas smekningar. Hon kände hur de närmade sig hennes fitta och undrade vad som skulle ske, när hon fick svaret i en himmelsk dimma när han kysste hennes klitoris.

Han stannade kvar och sög på den medan hon stönade av välmående för att sedan föra in tungan mellan hennes blygdläppar där han började slicka.

Luna kunde inte hindra sig från att greppa sitt bröst och känna njutningen medan hon blev andfådd av den. Njutningen nådde dock sin gräns, och när hon ville ha mer av underbarheten gnydde hon:
"Åh Harry, jag vill ha dig, förenas med dig"

Hon kännde hur han slutade slicka och lugnade ner sig nog för att öppna ögonen. Där hade Harry precis fått av sig sin skoluniform och stod naken framför sängen med sin kuk stor och hård.

Hon särade intensivt på benen och putade upp fittan mot honom medan han ställde sig på knä framför henne. Hon beslöt sig att blunda och vänta på vad som skulle komma medan han böjde sig ned över henne.

Hon kände något varmt och pulserande röra sin fitta, smekandes upp och ned längs den. Sedan försvann den för att komma tillbaka i en mjuk rörelse in i henne.

Det började med en smärta, som ett stick av en nål. Sedan var hon i himlen. En fantastisk känsla skölde genom henne, och hon beslöt sig för att öppna ögonen.

Där stod han, böjd över henne. Harry Potter, pojken som överlevde, hennes enda kärlek.

Hon behövde bara nicka åt honom för att hans kulle förstå att det han gjorde var rätt.

Hon kände hur han sakta drog sig ur henne, för att sedan stöta in den längre. Han gjorde om det otaliga gånger, och varje gång kändes det mer. När hon till slut kände honom stöta i botten upplevde hon den mest obeskrivliga känslan någonsin. Det enda som tog henne tillbaka till jorden var Harry som sa:
"Luna, jag kommer snart"

Utan att tänka bad hon honom då dra ut den. Han drog ut den, och genast kände hon sig tom, men samtidigt ville hon fylla hålet genom att ge njutning åt Harry.

Hon knuffade bak honom så att han ställde sig upp vis sängen och satte sig sedan på kanten. Hon tog tag i hans njutningslem och slickade på den.

Den smakade som den ljuvaste efterätt, och hon ville bara ha mer. Hon tog in den i munnen och sög på den för att känna så mycket smak som möjligt, samtidigt som hon drog den fram och tillbaka.

Hon hörde Harry stöna samtidigt som hans lem pulserade. Hon tänkte på vad underbart han måste tycka att det är, och så fantastiskt att hon ger honom den känslan.

Plötsligt så skrek Harry:
"Luna, snälla, på dina bröst!"

Utan att fundera på vad hon gjorde drog hon ur kuken ur munnen, lutade sig bakåt och drog till på den.

Hon såg hur hela Harry ryckte till, för att sekunden senare känna mjuk och seg saft rinna över brösten.

Medan Harry stod skakande framför henne och andades tungt så tog hon lite av saften på sitt finger och smakade. Harrys säd smakade som det ljuvaste honungs öl, och det dröjde inte länge innan hon slickat i sig allt.

Hon upptäckte att Harry sett vad hon gjorde och skämdes lite, innan han satte sig bredvid henne och smekte hennes ansikte.

"Det där var fantastiskt. Du är underbar."
Berättade han, och han han knappt yttra de sista orden innan Luna tryckte sina läppar mot hans och smakade på hans underbara mun.

Hon kysste honom länge, och smekte hans rygg just som han smekte hennes. de bröt kyssen när de hörde Harrys fickur klämta två gånger.

Luna såg länge in i hans mörkgröna ögon innan hon sa:"
"Det är nog dags att sova".

Luna hade inte en tanke på att gå till sovsalen när hon somnade på Harrys mage med hans hand runt hennes mjuka bröst.

Fin


Eftersom detta är min första sexnovell får ni gärna lämna kritik.

Spana också in:

Tips från en specialist på att skriva harry seksnoveller:

1. Mindre bögigt, mjukt och töntigt, mera hårt och grovt!

2. Liknelserna är bara äckliga och inte roliga, liksom att påstå att en kuk smakar som "den ljuvaste efterrätt" och att han sperma smakar som öl är bara... cp och fel. Kuk smakar oftast kuk, ibland ost eller lök. Annat är fel.

3. Harry är inte kär i Luna så då ska han inte hålla på och kärlekstramsa med henne, han ska ta henne hårt, redigt, argt och beslutsamt!
Stavningsrätt, språkrätt i de flesta termer är oftast viktigast. Varför? Det får hela texten att läsas med mindre flyt, av tändade med fel och allmänt irriterande.

Väldigt väl beskrivt och noggrant skrivet. Varför? Du kan leva dig in i berättelsen bättre.

Mer information om personer i berättelsen. Varför? Du får känslan av en bättre relation med personen och en bättre bild hur den/det skulle agera. + Du kan leva dig in i berättelsen bättre.

Mer text/ längre text. Varför? Tiden går fort när man har roligt[wink]

Mindre anpassade svar/ texter där orginalet är fantasirikt. Varför? Du får en sämre bild hur det skulle kunna vara om det finns med ¨skumma¨ ord/ meningar i texten.

Det är jobbigt att skriva en riktigt bra berättelse, det är inte bara att skriva noggrant om personerna utan vad är hogwarts? var utspelas sig det hela, vilket land? osv...

Du har tänk på att skriva med bra inlevelse, anpassat dig till miljön dock lite för mycket[wink]

MEN!!! BRA JOBBAT FÖR DIN FÖRSTA GÅNG!![y][y][y][bigcheers]