Forumet - Lund eller Göteborg?

Lund eller Göteborg?

1410 0 19
Ska plugga 5 år i någon av dessa städer och kan inte bestämma mig för vilken. Göteborg är en större och roligare stad. Lund har säkerligen ett bättre studentliv, varmare och dessutom 3 mil till köpenhamn. Vad skulle ni ha tagit och varför? Eller skulle ni tagit någon helt annan stad?

Bor i Uppsala nu och vill av olika orsaker härifrån. Så det är inget alternativ. Ska läsa civilingengör elektroteknik, eller något väldigt snarlikt
Husknuten:

Göteborg är en större och roligare stad.


Inte om du är student. Jag kan hålla med om att Göteborg är en mycket trevlig stad, förmodligen lika trevlig som skåne är överlag, men om du är student så ska du bo i Lund eller Uppsala.

Lund är väldigt, väldigt, väldigt bra. Åh vad jag längtar till hösten <3

Spana också in:

Husknuten:

Lund (Du röstade på detta alternativ)


Beror kanske lite på hur du är som person? Lunds studentrörelse är ju övervägande röd och är väl mer eller mindre antifascismens huvudstad, så om du är nasse eller nåt sånt kanske du inte får det så kul. Brats och dylika äckel har dock börjat invadera så det kanske inte spelar så stor roll egentligen.

Göteborgare pratar som om någon slagit dem i bakhuvudet med ett basebollrack, de tillber feskekörkan och känns som en allmänt lame stad, men finns säkert nåt bra där med.

[party]