Forumet - Lungproblem??

Lungproblem??

969 0 10
Hej, vet inte riktigt vart jag ska vända mig och är trött på sjukhus och vårdcentraler eftersom det är som mitt andra hem, så tänkte först höra om någon vart med om något liknande. Har nämligen i säkert en månad haft otroligt ont i axeln när jag andas, ibland när jag tränar, t.ex. sprungit så har jag inte kunnat fullfölja det pga att det gör så otroligt ont i axeln, även i ryggen. Men kan även vara när jag går hemma och inte gör något alls. Har också haft problem med andningen senaste tiden, var ute och sprang, men efter drygt 2 km gick det inte mer för smärtan i axeln och ryggen och fick knappt någon luft (ungefär som astma skulle jag tro). Så är det någon som har en aning om vad det kan vara eller som har vart med om något liknande?

Spana också in:


swagern#1:
Litar såklart på läkarna och förstår att de gör sitt bästa, är bara så trött på sjukhus som jag skrev eftersom jag har återbesök lite för ofta, och läggs inte då och då osvosv, men antar att det är det jag får ta och göra ändå :)
Jag förstår att det är jobbigt att gå dit och det inte händer något men ett tips (som min mamma har erfarenhet av vården) är att du tjatar tills de hjälper dig till rätta.
Lycka till iaf med Axeln och lungorna, sådant behöver ju åtgärdas! Glad