Storchen84:
Ehm, men alltså... va? De där var ju ännu mer förvirrande
hon har en pojkvän som är tjejig
Skulle inte bli imponerad av en matlagning som smakade burkmat.
enhimmelskdrog:
hon har en pojkvän som är tjejig
Ehm... ah, då fattar jag
framtidstron är död:
Skulle inte bli imponerad av en matlagning som smakade burkmat
Samma här - fast å andra sidan hade jag aldrig känt skillnaden - tror jag
respons:
Usch. Tina kycklingen, gör en marinad på vitlök, salt och peppar, rosmarin, olivolja, soja och en skvätt rödvin, stek kycklingen i lite gurkmeja för färg och bräsera i ugnen någon timme i marinaden. Reducera såsen som blir över tills den är tjock, blanda i färsk chili och lite socker. Klar och 100x godare än något annat tjafs.
Storchen84:
fast å andra sidan hade jag aldrig känt skillnaden
Inte jag heller. Tycker det smakar lika gott typ.
Kyckling och sötsur sås på burk, eller bara sötsur sås på burk?
Det förstnämnda låter läskigt.
Jonnybravo91:
Det förstnämnda låter läskigt.
Varför inte kyckling och söt sås på sur burk?
Storchen84:
Varför inte kyckling och söt sås på sur burk?
Jonnybravo91:
Meh, tyckte inte den var bra nog för att vara värd den bilden men aja
Storchen84:
Meh, tyckte inte den var bra nog för att vara värd den bilden men aja
It's the irony!
Jonnybravo91:
iron
Ah det påminner mig, måste försöka komma ihåg o ge blod innan tisdag
Eh, en del burksåser och dylikt kan vara riktigt nice. Har ej ätit denna men t.ex. har ica bra konserver med grytbas för asiatisk matlagning. De är riktigt goda och inte sådär jättekonstigt innehåll heller.
Iaf, GLHF egyptis.
Storchen84:
Ah det påminner mig, måste försöka komma ihåg o ge blod innan tisdag
Ska du böga/injicera herroin på tisdag?
KingGurka:
Ska du böga/injicera herroin på tisdag?
Ja, både och
Storchen84:
Ja, både och
Ser nu mitt efterblivna stavfel. Ber om ursäkt.