Forumet - LURAD AV SKATTEVERKET ELLER?

LURAD AV SKATTEVERKET ELLER?

424 0 13
Hej!
har ett problem när det gäller deklaration å att betala skatt.

detta gäller inte mig utan mina föräldrar. min mamma har alltid fått betala tillbaka på skatten och gjort så också.

ex. förra året fick hon betala in 5000 ca detta året så ska hon betala in 11.000 ca. men denna gången så sa ja till dom att räkna ut om det stämmer, vi gjorde de å såg att hon skall få tillbaka 4000 ca istället.

vi tyckte de va konstigt för att hon alltid har fått betala in pengar och det skiljer inte något anmärkningsvärt i belopp som hon tjänat detta året från förra året.

vi testade med förra årets deklaration och skulle räkna ut det med, såg till vår förvåning att det egentligen skulle vara att hon skulle fått tillbaka 11.000 ca. men har betalat in 5000, så min fråga är om det finns någon som helst chans att man kan få dom pengarna tillbaka? eller är dom pengarna helt borta nu och har då skatteverket lurat oss?

Spana också in:

zIGGE:

Vad har ni sett på att hon ska få tillbaka pengar? Är det siffror ur deklarationen? Vad vad vad?


ja vi kollade siffrorna från förra deklarationen, finns ju en sida på skatteverket där man kan räkna ut skatten. så vi slog in de gamla siffrorna där och såg att det inte stämmer med va hon fick betala.
utan det stod att hon skulle få pengar då.
räkan1337:

men de har dom ju inte gjort, de e ju deklarationen 08 å även innan de som dom krävt pengar..som dom betalat in...men egentligen så skulle dom få..det är ju över 2 år sedan.


hade ni påtalat det då så hade fått pengar redan då. Det är trotts allt mer i ert intresse än skatteverket att siffrorna på deklarationen stämmer.