Forumet - Lurat vän...

Lurat vän...

1527 1 20
Hej! För några veckor sen så bestämde jag o några tjejkompisar att vi skulle "lura i vår ena kompis alkoholfritt och säga att det var alkohol... Vi låtsades gå in på systemet och köpte starkt men vi gixk i själva verket in på ica och köpte 0,5. Hon gick på drt (det var första gången hon var "full". Nu mår jag så frultansvärt dåligt över detta, brykar aldrig göra ngt sånt här annars, vågar inte säga sanningen till henne! Snälla någon hjälp mig!

Spana också in:


mens: Hon kan ju ha blivit påverkad ändå så äh
mens:
Klart hon kan. Det beror på hur mkt hon drack, hur van hon var vid att dricka, vad hon hade ätit, hennes vikt etc.
Näej, 0,5 klassas som alkoholfritt. Det är typ lika påverkande som att äta frukt. Om man vill bli full på det så dör man nog av allt vätskeintag innan.. : s

mens:
Klart hon kan. Det beror på hur mkt hon drack, hur van hon var vid att dricka, vad hon hade ätit, hennes vikt etc.
Hon lär ha drunknat innan hon fick i sig tillräckligt med 0,5-haltig dryck för att nå något slags fucka ur-fylla, oavsett om hon är en undernärd, asiatisk flicka som aldrig sett en öl korkas upp ens en gång eller ej.

mens:
Det är väl ingen som nämnt "fucka ur"-fylla
Nej ursäkta det färgstarka då, faktum kvarstår dock att det lär röra sig om en placeboeffekt snarare än att man påverkas. Du måste dricka absurda volymer för att uppnå berusning på 0,5:or och det spelar ingen roll om du är Plura eller en snorig 7-åring.
Jag vill säga det till henne, men hon låtsades vara full och så, hon sa att hon skulle spy o gick helt snett... Jaja sen detta hände har vi druckit riktig alkohol med henne, o då blev hon faktiskt mindre "full" än när vi gav henne alkoholfritt. Problemet är att hon tror att vi köpte på systemet, vilket hon troligtsvis kommer inse snart att det är omöjligt (vi e 15, fattar inte hur hon trodde en 15åring kunde gå in på systemet), och då kommer hon bli ledsen när hon inser det, så de e bättre om vi säger d nu liksom :)