Forumet - Lycklig men ändå inte?

Lycklig men ändå inte?

905 0 64
När jag skulle gå vidare från ett mindre bra förflutet började jag läsa jävel! Hatade att läsa innan men lärde mig att gilla det och fastnade helt i det och man la många dumma saker bakom sig.

Återupptog även mitt vilande intresse för tvspel, började hänga på spelforum och så igen och idag är jag lika kär i dem som när jag var ung!

Nej fb kan väl vara bra att ha. Har jag insett det senaste halvåret.

Spana också in:

el guaje är en klok man, lyssna på honom

i övrigt kan jag rekommendera:

någon form av sport
är du lagidrottare så kanske korpfotboll
annars kan jag (så klart) rekommendera karate!
att gymma kan också vara trevligt

tränar man något man gillar så mår man bättre och blir gladare. det brukar också förbättra självförtroendet att märka att man blir snabbare/starkare/bättre tekniskt.

annat jag kan rekommendera är att börja spela ett instrument. jag vet inte hur du är lagd, om du föredrar att sitta själv och lära dig eller om du gillar att bli upplärd av någon annan, men jag gick i varje fall i musikskola från jag var 9 till jag var 16 och tyckte att det var hur kul som helst! det är jätteroligt att märka hur man blir bättre och bättre och kan spela mer och mer komplicerade stycken. om man sitter själv tycker jag det lätt blir att man fastnar på ett ställe och sen inte kommer vidare.

sen finns det ju en massa pysselgrejer man kan hålla på med, min bror till exempel är ett rätt stort fan av origami och sen vet jag en kille som lägger pärlplattor. alltså inte typ en random cirkel de fyller med oregelbundna mönster, utan han använde något program som gjorde om bilder till pärlplattemönster.
höll själv på med en massa korsstygn å grejer när jag var liten, det är kanske inte så coolt, men rätt kul faktiskt. sticka raggsockor är också något jag roat mig med en del samtidigt som jag ser på film.

se på film och tv-serier är också ett trevligt tidsfördriv, dock tror jag inte man ska göra detta för mycket då det nog inte är så utvecklande av en själv. jag tror inte man mår helt bra av att titta för mycket på film och isolera sig från världen, men det kanske bara är jag.

annars, om du brinner för någonting politiskt så tycker jag att du ska engagera dig i ett ungdomsförbund. du lär dig en massa intressanta saker och lär känna en massa nya människor som tycker ungefär likadant som du och som du kan bolla tankar och idéer med.
om du inte brinner för just partipolitik finns det kanske något annat du brinner för? engagera dig inom kåren på din högskola eller inom någon annan förening.

hoppas detta hjälpte något!
Blivande_japan:

sen finns det ju en massa pysselgrejer man kan hålla på med, min bror till exempel är ett rätt stort fan av origami


Googlade det och det verkade ju skitkul! Tack!! Har nu suttit här och vikt papper i tio minuter och kanske varit den lyckligaste mannen på jorden under tiden. Jag må vara klok men du är ännu klokare.

Visste inte ens vad det var innan [blush]
bullen:

Ta en promenad runt stångån.


int edär för tillfället


El Guaje:

När jag skulle gå vidare från ett mindre bra förflutet började jag läsa jävel!


läser redan [cute]

Blivande_japan:

tränar man något man gillar så mår man bättre och blir gladare. det brukar också förbättra självförtroendet att märka att man blir snabbare/starkare/bättre tekniskt.


Ska börja klättra när jag kommer ned till linköping igen bara jag hittar någon att klättra med

Blivande_japan:

annat jag kan rekommendera är att börja spela ett instrument.


Spelar fiol[blush]

Blivande_japan:

sen finns det ju en massa pysselgrejer man kan hålla på med,


ha rmina pärlochståltrådsödlor ja ggör

Blivande_japan:

se på film och tv-serier är också ett trevligt tidsfördriv,


Sett 2 säsonger av greys anatomy på 1 vecka[blush]


Blivande_japan:

annars, om du brinner för någonting politiskt


Njea men tänker försöka hänga mer på UM med andra UMare och göra saker UMare gör(Sitta uppe sent och spela betapet och rita i pajnt)[cute]
Blåbärt:

Jag hoppas du inte provat päronkonjak för isåfall kan agj förstå dig! Den sötsliskiga skiten är hemsk!


Vet inte vad det var, bara smakat en gång och det kom faktiskt ifrån dig i somras. [blush] Men förhoppningsvis minns du inte det så väl för så dåligt jag mådde efter att ha smakat var ju nästan pinsamt. Men trodde seriöst att livet var över den kvällen efter det. [cute] jag kan inte begripa hur folk kan tycka om det. [surprised]
Blåbärt:

Du började hosta och blev röd som tusan och började garva lite smått!


Mycket möjligt att det inte var värre än så men jag minns det ungefär som att jag blev misshandlad med ett fälgkors! [blush]

Blåbärt:

de var då du öppnade dina ögon


Haha ja det är iofs sant. Efter den dagen har jag börjat ta vara på livet mycket bättre, man vet ju aldrig när någon lurar i mig konjak igen.