Forumet - Lyssna på min musik :)

Lyssna på min musik :)

739 0 10
Tja.
Mitt namn är Oscar, jag är 14 år och tja, jag har ett stort intresse för musik. Har försökt leka lite med GarageBand och har kommit fram med lite musik som jag har valt att lägga ut på youtube nu.

Jag skriver svensk musik, även engelsk men framför allt svensk för att jag tycker dels det saknas i nuläget, och för att jag brukade hata svensk musik och det vill jag ändra på. En utmaning helt enkelt. Allting är gjort på ett fjuttigt keyboard för en tusen lapp .. så förvänta er inte för mycket.

Min musikstil är väldigt mycket som typ Owl City, Donkeyboy och typ Hellogoodbye. Lite halvt tråkiga verser med en kraftig upptempo refräng. Jag gillar när det börjar långsamt och går snabbare och snabbare. Haha, det lär ni nog märka.

Hursomhelst, jag behöver växa och utvecklas och behöver därför eran hjälp. Låt mig höra vad ni tycker. :)

Låten jag lagt upp heter Genom Eld. Kommer fler snart :)

Svensk versionEngelsk version// Oscar

Spana också in:

Skentrevlig:

Du behöver öva lite på det engelska uttalet och ha lite mindre auto-tune plz .


Okej. Om du läste på min kanal skrev jag vad jag tycke om autotune. Jag använder det för att jag gillar ljudet av datagjord röst, men använder inte det i refränger osv. Använder bara det på fåtal ord i verserna. Och inte som Kesha som missbrukar det något grymt. :D Autotune är ett verktyg, ingen räddning.


Brk g:

Vad är det du inte gillar med svensk musik?


När jag hör ordet svensk musik tänker jag på Per Gessle, lill babs och dem. Lite halvt för mycket dialekter och dåligt ordval speciellt på Per Gessles sida, men vafan min mamma gillar honom så något rätt gör han nog! :)


Skentrevlig:

Men ändå väldigt bra för att vara 14


Tack :D


Veritas:

Det finns utrymme för förbättring


Jo tack. Det gör det alltid :)

tack alla för kommentarerna :)