Forumet - Män bröst (Gynekomasti eller bara fett?) hjälp!

Män bröst (Gynekomasti eller bara fett?) hjälp!

5647 0 41
Jag har inte någon koll på hur länge det sett ut såhär men jag har haft dåliga ät- och drickvanor ett tag och jag är nu 17. Detta är något som jag varit djupt deprimerad över till och från och jag vill verkligen inte ha det såhär. Nu har jag börjat träna igen och jag läste om gynekomi och såg att det inte går att träna bort. Enligt "kosmedics.se" går en operation på 15.000 till 38.000 och jag tycker det är vansinnigt.[shake] Är jag drabbad av gynekomasti eller är det bara fett? och snälla gnäll inte på resten av min kropp.. Jag bifogade bilderna för jag vill veta om jag är drabbad av det här eller inte.


Snälla hjälp [cry]

Spana också in:

Ritinkin:

Det är när du ser ut så här du ska börja oroa dig.


det behöver inte vara sådär illa [cool] jag stör mig på det jag har, har varit i form(smalare) förut men jag kommer aldrig så långt att brösten försvinner och därför oroar jag mig för det här. är trött på att man ser mina tits genom t-shirten även som vältränad
Tjenfyr:

okej tack [cheers] jag får försöka igen


det är inte direkt svårare än vad man gör det. ät nyttigare och mindre, och bränn så mycket kalorier du kan utan att bygga muskler i någon större mängd. rekommendation:

frukost: en skål med havregrynsgröt, utan tillbehör.

lunch: en skål med en liten mängd random basvara (ris, potatis, bulgur, etc), större mängd proteinrikt tillbehör till det (undvik kött, soja- eller linsbaserade röror är vettigare ur näringssynpunkt), valfri mängd grönsaker (undvik sånt som innehåller mängder av socker i större mängd, typ tomater).

middag: soppa på kalorifattiga rotfrukter, mindre mängd.

insisterar du på någon form av mellanmål, ta en frukt , men undvik det så långt du kan, och ät bara när du är minuter iväg från att spontant svimma av näringsbrist. undvik till varje pris att äta något utöver detta.

kombinera detta med att gå ut och springa några timmar om dagen, varje dag, då kan du inte undvika att gå ner i vikt. så, nu vet du hur du ska göra. att misslyckas nu är att misslyckas med livet.

just det, om du tänkt göra det under någon längre tid, fundera på lämpliga kosttillskott. det är svårt att få en sån här diet att funka bra om man inte har en del koll på lite grundläggande näringslära. men under några veckor så bör det funka utan några direkta risker oavsett.
Well, kanske inte riktigt så drastiskt som ovan, men... Det är bara att flåsa ut det. Det är svårt att bygga och bränna samtidigt, så fokusera på en upgift i taget. Personligen skulle jag satsa på kondition och flås o några månader till jag nått ett resultat som jag är nöjd med, och sedan lägga upp ett schema med mindre och mindre fokus på flåsträning. Beror ju på hur lätt du återbildar fett förstås, men för det mesta kan du ju bränna ganska mycket energi på att lyfta också.
Andy91:

Precis. Enklaste lösningen är att sluta äta godis, chips, läsk etc.

Ät frukost, lunch och middag. INGETING annat.


chips och godis äter har jag inte ätit på åratal det är bara läsk och alkohol som förpestar mig. och har dessutom kassa sovvanor. det är inte många timmar jag sover per natt. frukost äter jag aldrig för jaqg inte hinner, vilket kanske är ett misstag vad jag förstår.


Nick15:

Ja det går att träna bort prova bänkpressa men så du vet kommer det ta jävligt länge för dig


har bänkat typ ett år nu men har inte hänt så mkt [sad]

gewehr och mörknäs tack för tipsen ja ska gö så gott jag kan


[cheers]