Forumet - Människan har funnits på Jorden i hundratals miljoner år; här är alla dokumenterade fynd...

Människan har funnits på Jorden i hundratals miljoner år; här är alla dokumenterade fynd...

1807 0 422
Ni som fortfarande tror på den sjuka flumteorin att Människan skulle ha kommit från apdjuren (apspermier kan aldrig leda fram till människor [shake]), kommer att bli av med era vanföreställningar efter att ha tagit del av följande väldokumenterade rapporter och fynd av uråldriga människoskelett, fotavtryck och artefakter, som det vetenskapliga etablissemanget inte vill veta av:

http://www.flashback.info/showthread.php?t=452572

Snacka om att evolutionstron ligger risigt till... [bigsmile][bigsmile][bigsmile]

Verkligen en intelligensbefriad teori som tror att Universum och Livet har kommit till utan nån styrning överhuvudtaget... nej, inte ens mikroberna hjälpte till... [badgrin]

ÄNDRAT 2007-06-30 17:13
EDIT:

Källan till inlägget finns nu här:

http://flashback.info/showpost.php?p=6463851&postcount=1399
http://flashback.info/showpost.php?p=6463871&postcount=1400

[y]
"Här, en 213-248 Miljoner år gammal skosula, i Nevada, USA:"

Haha, vilket märke var det, Converse?

"Här, en 2 800 Miljoner år gammal räfflad, sfärisk metallkula, i Sydafrika:"
2 800 miljoner år? Det är ganska lång tid det du. Faktiskt så lång tid att det inte fanns något syre i atmosfären. Men jag antar att de hade syrgastuber eller?

Lite roligt också att dina källor är från 1800-talet. [bigsmile]

Aldrig hört talas om källkritik?

Spana också in:

z i n:

Lite roligt också att dina källor är från 1800-talet.


Du läste tydligen inte ingressen i Flashbacks-inlägget:

"...som det vetenskapliga etablissemanget ända sedan slutet av 1800-talet (efter Darwins entré) nitiskt har "filtrerat bort" och bannlyst ur alla vetenskapliga tidsskrifter och textböcker, eftersom de så totalt går emot och inte passar in i Darwins evolutionsteori, som ju är det rådande, omhuldade vetenskapliga paradigmet..."

Med andra ord, pga paradigmskiftet så har allt som andats Darwin-kritik filtrerats bort... [cool]
Wickerchair:

Ja, kanske enligt fabelteorin, men inte enligt evolutionsteorin.


Jo, evolutionssagan går ju precis ut på att apan och människan haft en unik gemensam farsa, vars barn gick skilda vägar, den ena ledde så småningom fram till nötknäckande apor och den andra till fullfjädrade människor, med fri vilja, religiositet, rationell intelligens osv... [shake]

Snacka om helsjuk teori... [bigsmile] [bigsmile] [bigsmile]
Dödsguden:

Jo, evolutionssagan går ju precis ut på att apan och människan haft en unik gemensam farsa, vars barn gick skilda vägar, den ena ledde så småningom fram till nötknäckande apor och den andra till fullfjädrade människor, med fri vilja, religiositet, rationell intelligens osv.


Inte riktigt, men ungefär, evolutionen är redan bevisad för länge sedan och har använts av människan i hundratusentals år, fast var först när man genom vetenskapliga bevis kunde bevisa den som man satte namn på den. Mest kända användningsområdet är väl varg blir alla hundraser, eller influensavirus från fåglar smittar människor, bananplantor vi äter, etc etc etc, exakt samma grunder för båda typerna av evolution, mutation. Fast det är inte riktigt det man menar med evolution, man brukar mena att livet anpassas efter världen, i detta fall är det människan som anpassat livet efter oss, fast exakt samma händelseförlopp. Man sållar i generna, väljer ut vem som ska överleva, i fallet evolution i regel för att alla andra dör.

tvskillz:

Det här är samma person som han i drogforumet, vad han nu hette...


haha jasså han, den där tomten som trodde på rastafariskiten? Som var övertygad om att han blev en gud om han rökte på typ? Verkar som han tagit sin tro på för stort allvar och rökt sönder skallen helt. Måste vara han, han var extremt korkad och lättlurad minns jag. Vägrar att lyssna på andra än sina religiösa medmänniskor och han är fanatisk i sin misstro mot allt som sägs och skrivs. Fan hette han.
Dödsguden:

http://www.flashback.info/showthread.php?t=452572


Dödsguden:

Du läste tydligen inte ingressen i Flashbacks-inlägget:


Jag vet inte vad du har missat, men Mankan är känd för att skapa meningslösa trådar. Och som sades i tråden:
1. Metalsfären är en naturlig företeelse som försigkommer när meteoriter störtar in i jordens atmosfär och smälts samman.
2. Vad hindrar att folk för 500 år sedan grävt ner prylarna?
3. Vad hindrar att det för all den där tiden sedan var så att jorden var ett populärt turistmål för Aliens som tappade lite leksaker?

Att det finns saker i gamla berg är inte ovanligt. Jag kan hitta en colaburk under ett klippblock som är flera tusen år här i Sverige, inte fan är colaburken så gammal för det.
Dödsguden:

Jo, evolutionssagan går ju precis ut på att apan och människan haft en unik gemensam farsa, vars barn gick skilda vägar, den ena ledde så småningom fram till nötknäckande apor och den andra till fullfjädrade människor, med fri vilja, religiositet, rationell intelligens osv... [shake]


Du har inga belägg för att apor inte har fri vilja och religiositet, och det är bortom alla tvivel bevisat att apor är rationella och intelligenta.
Skorsten:

Evolution är fan ingen flumteori.. Det är fan vetenskapligt bevisat, men ni kristna/iqbefriade mongos vet inte vad teori betyder i ett vetenskapligt sammanhang. Det betyder inte "Gissa"


Skulle uppskatta om du inte drar oss alla över en kam, tack. [tired]

Är så trött på att så fort någon säger någonting konstigt som rör vetenskap smutskastar de Kristna/ folk som inte tror precis som de.

...Blanda inte in kristna så fort någon skapar en trådinternet om "de gula människoätande gurkornas existens och varför vi borde tillbe dem." Etc...

(Inte meningen att förlöjliga din tråd, Dödsguden. Har inte ens kollat på länken än, så ta det inte personligt [crazy])