Aviseringar
Rensa alla

Människokraftverk


Ämnesstartare

Idag har jag löst problemen med icke-grön energi, arbetslöshet och fetmaepedemin, vad har du gjort idag?

Jag presenterar: Människokraftverket, en miljövänlig energikälla som drivs av mänsklig kraft.
I praktiken kommer det inte att vara mer än en stor lokal fylld med människor på cyklar, inte vanliga cyklar, för dessa färdas inte någon annanstans än mot framtiden. De är ungefär som "spinning"-cyklar fast mycket mindre poänglösa, vanliga träningscyklar slösar bort den värdefulla energikällan som finns i de mänskliga fettdepåerna för ingen nytta annan än personligt gagn, vi tycker att det är att elda för kråkorna när vi kan ta vara på det och industrialisera processen för att försörja vårt samhälle med ett ständigt ökande energibehov.

De är fast placerade och kopplade till varsin dynamogenerator, det är simpelt men effektivt, all energi samlas sedan samman i någon batteriliknande struktur och skickas växelvis ut i elnätet för en fast och konstant tillgång tillgång av elektricitet.
"Men kostar det inte mer än det smakar?" frågar vän av kapitalet, jag har redan tänkt på det och svarar bestämt nej. Vi kommer inte att anställa särskilt många fler än vad ett vanligt kraftverk gör, majoriteten av arbetsstyrkan kommer att bestå av arbetsförmedlingsplacerade praktikanter under någon hägring om att eventuellt få en fast, och betald, anställning eventuellt någon gång. Utöver det så kommer vi försöka lobba igenom att de tyngst fetmabelastade (de som bär på stört mängd energi åt oss 😉 ), kan få "hälsoträning" på recept mot sin sjukliga övervikt av närmaste läkare.
Vi satsar även på att en dag kunna anställa hela landets befolkning, alla kan komma in och arbeta sina fria 8 timmar i veckan när de vill och plats finnes. I gengäld ger vi er möjligheten att kunna äta som hedonistiska romare, om romarna vetat vad en kinabuffé var för något. Ni kommer att ha möjligheten att proppa era trynen fulla med friterat, varje mål, varje dag, för resten av era liv utan att öka markant i vikt, och vi kommer att tacka er för det, en högfettdiet för er är mer energi för oss att extrahera.

Vi riskerar givetvis att någon gång nå en nivå då det svenska folket unisont håller bästa möjliga kondition och figur och all bearnasiesås i landet inte räcker till för att hålla produktionen uppe, men, säger vi entusiastiskt, då är det bara att höja nivån på arbetskraftsinvandringen en enhet av vad man nu mäter invandrare i, mer folk att bemanna maskinerna med innebär mer energi, och i längden mer fritid för alla som arbetar hos oss när vi nått ett redundant flöde av immigranter.
Jag inser givetvis att många av de personer ni tänker på inte har mycket kraft att lägga bakom produktionen, men ni tänker på flyktingar, personer drabbade av svält och elände och jag erkänner att det inte är riktigt de vi har i åtanke när vi nämner arbetskraftsinvandrare, vi siktar mer på att nå den amerikanska och tyska demografin, de energirikaste mänskliga kraftkällorna. Så vad gör vi med flyktingarna? Det tar vi upp i nästa stycke som handlar om...

Hur fantastiskt naturligt och snällt mot miljön det hela är. Inte bara är det en energi-ur-förbränningsprocess som inte skapar några avgaser eller mängder därav av sämre rang, när det hela nått marknadsenvälde kommer det att vara en naturlig del av kretsloppet. Vi behöver gott om olja att driva samhället och i förlängning kraftverket med, inte petroleum, det vi behöver är odlad olja, raps, solros, kanske till och med hampa för att göda den cyklande populasen, se tidigare stycke som berör vårrullar.
Till det behöver vi bönder, på bönderna ställs inga krav på en vaselinfysik och där kan vi placera flykting-immigranterna. Det har flera fördelar, svältande får nöjet att framställa saker de kan äta, det ligger förmodligen på allas nivå av kunskap då jordbruk har varit en grej mänskligheten ägnat sig åt ganska jävla länge nu och det är ett lugnt, rofyllt arbete för de sinnen som sett för mycket av världens sämsta sidor.
Som ni kanske ser vid det här laget så börjar processen med att odla grönska, som processeras i människor, som omvandlas till elektricitet att driva din mobila telefon med, det är ekologiskt och 100% naturligt.

Varsågoda, nu när jag löst samhällets större problem skall jag ta det lugnt och ägna mig åt mina mindre givande idéer, som att se på film och konstruera en process för att omvandla skratt till bisamhällen.


   
Citera
Ämnesstartare

Hur orkaru 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Sägmig: Hur orkaru

förkyld och uttråkad


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Morgonstjärna:

förkyld och uttråkad

Kolla på the walking dead lr nåt istället då 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har du kollat på The Matrix eller något? Galen


   
SvaraCitera

Var kan jag skriva upp mig?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Behöver ni en pisk...jag menar en personlig tränare kanske? Jag kan ställa upp och hjälpa när motivationen brister.Tumme upp


   
SvaraCitera

aristoteles:
Behöver ni en pisk...jag menar en personlig tränare kanske? Jag kan ställa upp och hjälpa när motivationen brister.Tumme upp

Blev plötsligt ännu mer pepp Rodnar


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Edinburgh:

Blev plötsligt ännu mer pepp Rodnar

Du kan få bli mitt personliga kraftverkRodnar


   
SvaraCitera

aristoteles:

Du kan få bli mitt personliga kraftverkRodnar

Anytime RodnarBlink


   
SvaraCitera