Aviseringar
Rensa alla

Människor är efterblivna


Ämnesstartare

Patrick:
Hur ÄR det ens möjligt?

Finns det någon god framtid för människor? Kommer vi ta ihjäl varandra på jorden?

Korrupta, fattiga och underutvecklade länder. Allting måste skapas, ett land moderniseras inte utan att människor kämpar för det.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Har inte sett den första vidoen förut för den verka så tråkig (sett mkte värre)

Men häx videon var väl inte så kul kanske, vanliga idioter som gör det, vilken idiot som helst skulle kunna göra så


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84:

Fast detta är inte hans första tråd som handlar om stöd för homosexuella. Det är hans... andra (eller tredje?) - tror jag. Det verkar som att han gör 10 anti-homo-trådar, sen när rösterna blir för höga och för många om hur han avskyr homosexuella så kommer han med nån tråd för homosexuella - för att sedan skapa 10 anti-homo-trådar till.

Alla har rätt till sin åsikt, jag köper det dock inte.

Hjärta

ganska stor skillnad mellan att tycka något om homosexuella och att typ slå dom. man måste inte gilla alla för att inte vilja misshandla dem, eller typ censurera bort information om homosexuella för det


   
SvaraCitera

Nog är vi människor efterblivna. Den här låten berättar allt i ord. Lyssna mina UM kamrater.

Vinnie Paz – End of Days Feat. Block McCloud
I am out.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84: Fast detta är inte hans första tråd som handlar om stöd för homosexuella. Det är hans... andra (eller tredje?) - tror jag. Det verkar som att han gör 10 anti-homo-trådar, sen när rösterna blir för höga och för många om hur han avskyr homosexuella så kommer han med nån tråd för homosexuella - för att sedan skapa 10 anti-homo-trådar till.

Alla har rätt till sin åsikt, jag köper det dock inte.

Vilket struntprat. Jag hade inte överhuvudtaget någon annan tråd i åtanke då jag startade denna tråd. Att jag ''avskyr homosexuella'' är inte sant och det är dina ord inte mina.

My dreams are her: Den sista videon med häxbränningen var verkligen jobbig att se.

Japp, det kan du tacka religionen för.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Patrick: Att jag ''avskyr homosexuella'' är inte sant och det är dina ord inte mina.

Nej justja, dina ord är att du har problem med den homosexuella "livsstilen", som du försökte bevisa var ett problem, men i stället bevisade det jag hela tiden sa - att det är det som orsakar det som är problemet och inte "livsstilen" i sig. Ändå så argumenterade du bara emot samkönade äktenskap... För att inte nämna din tråd där homosexualitet ska ha blivit "motbevisat" med magneter där många fick sig ett gott skratt.

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84: Nej justja, dina ord är att du har problem med den homosexuella "livsstilen", som du försökte bevisa var ett problem, men i stället bevisade det jag hela tiden sa - att det är det som orsakar det som är problemet och inte "livsstilen" i sig. Ändå så argumenterade du bara emot samkönade äktenskap... För att inte nämna din tråd där homosexualitet ska ha blivit "motbevisat" med magneter där många fick sig ett gott skratt.

Jo, den homosexuella livsstilen är inte hälsosam. Könssjukdomar, korta äktenskap, extremt hög promiskuitet, våld i nära relationer, psykisk ohälsa o.s.v. Tråden där jag motbevisade homosexualitet, ja det är enkelt för dig att dra ett citat helt ur sitt sammanhang i stället för att lägga det i rätt kontext och inte utelämna allt annat som står i tråden.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Patrick:
Människor är efterblivna varelser.

Här har vi människan på tvåtusentalet. Allt ifrån att misshandla folk för deras läggning, till att bränna människor för att vi tror att dom är häxor.

Hur ÄR det ens möjligt?

Finns det någon god framtid för människor? Kommer vi ta ihjäl varandra på jorden?

Jag skulle säga att vidskeplighet är en stor anledning till sånt här.

VARNING FÖR STARKA SCENER!

Shit han tar det som ingenting. Förvirrad


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Patrick: Könssjukdomar, korta äktenskap, extremt hög promiskuitet, våld i nära relationer, psykisk ohälsa

Jaha är det så det låter nu? Innan handlade det om hög alkoholkonsumption, drogmissbruk och psykisk ohälsa, du vet, länken du la fram där jag pekade på dina brister och sa att du bara bekräftade det jag sa att livsstilen inte är problemet utan orsakerna bakom det. Försöker du byta riktning nu?Glad

Förneka det om du vill, men jag letar mer än gärna upp det inlägg där du påpekar att det handlar om alkohol, droger och psykisk ohälsa, sen inlägget där du lägger fram en länk som styrker det jag hela tiden sagt - att problemet är orsakerna i sig, inte livsstilenSover

Könssjukdomar kan vi stryka med en gång förresten, då det är något som överlag stiger kraftigt bland unga av någon anledningSkeptisk

Sen förstår jag inte varför du drar in äktenskap då du argumenterat emot samkönade äktenskap. Borde då inte korta äktenskap vara bra enligt dig? Lika motsägelsefull och förvirrande (eller förvirrad?) som vanligtTumme upp

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

gu Ledsen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

människor e fan efterblivna


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Fasiken:
gu Ledsen

<3


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ja, det borde vara som i apornas planet 


   
SvaraCitera
shelly

inte förvånande 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

shelly: inte förvånande

Religion är en bidragande orsak till att sådant här händer. Mycket av det våld mot homosexuella i Ryssland, och den ryska antigay lagen, baseras på religiös övertygelse. Det mest förrädiska är att de människor som var med i häxbränningen är samma typer av människor som invandrar till Sverige och skapar och får froda sin egen sinnessjuka subkultur här. Det är livsfarligt och förklarar mycket ont som sker, ex. alla våldtäkter i Sverige. 

Därför bör människor som kommer till Sverige bli tvungna att göra ett etiskt test och religiöst test, och om dom inte klarar det ska dom bli utestängda från Sverige på livstid. Ex. om någon på testet säger att evolutionsteorin är falsk eller att man inte ska acceptera homosexuella människor, då ska dom och hela deras familj kastas tillbaka till landet där de kom ifrån.


   
SvaraCitera