Forumet - Människor förtjänar att bli torterade i hela sina liv, inte döden eller vård!!!

Människor förtjänar att bli torterade i hela sina liv, inte döden eller vård!!!

233 0 19
Nu skippar jag snacket om att det inte löser något för nu är jag trött på världen!!!! JAG HATAR ELAKA MÄNNISKOR SÅ MYCKET!

DJURPLÅGARE!!!

Läs hans brev
http://politisktinkorrekt.files.wordpress.com/2009/08/jagstyckadeerankatt.jpg?w=...

"Den senaste tiden har flera djur hittades dödade och stympade i Lerum. Katten Mjau hittades lemlästad, död och upphängd på polisens dörr i Lerum. En annan katt hittades med ett hål i halsen upphängd i ett måttband på tingshusets dörr i Lerum i maj, en tredje hittades nedstoppad i en brevlåda. För en vecka sedan hittades en stympad hund på en gångbro i Lerum. I flera fall har gärningsmannen även lämnat efter sig brev där han detaljerat beskriver hur djuren dödat."

hoppas han har sin adress kvar för jag ska skicka KATTBAJS på posten

Kunde inte ens läsa till halva brevet för jag brast i ILSKA!!!!!!

Spana också in:

Chryseus:

Att hans namn (och adress osv?) redan är uthängt på andra ställen rättfärdigar det inte på UM.


Varför inte? På vilket sätt bryter det mot reglerna?

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


isola:

F Medlem


Elektriska stolen är ett på tok för snällt straff för honom. Stegling är det enda rättvisa straffet som sådana som han, fast egentligen bör han få utstå samma behandling som katten fick, om inte värre.

För er btw som sett filmen Bäst i Sverige kan jag informera om att han spelar mobbaren där. Ful liten sak redan som liten.

Blev på jättedåligt humör nu och vill bara att hela jorden ska explodera VARFÖR är Sverige så mesigt!??!?!?!

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


SorryBartDude:

hahahaha jag skrattade som fan irl [bigsmile][bigsmile] Varför är det ens relevant att skriva vad katten hette [rolleyes]


Att det är det första som du reagerade på får mig att undra vad du är för människa. [rolleyes]
Lidande små barn:

Varför inte? På vilket sätt bryter det mot reglerna?


§3 (...)Det är ej heller tillåtet att publicera material som medvetet är falskt, felaktigt, förödmjukande, angrepp på person(er) eller företag, eller på något annat sätt som är olagligt.(...)

Själv så bryr jag mig inte, men det är inte jag som skrivit reglerna.
Mawns:

§3 (...)Det är ej heller tillåtet att publicera material som medvetet är falskt, felaktigt, förödmjukande, angrepp på person(er) eller företag, eller på något annat sätt som är olagligt.(...)


Falskt: Nej, det är redan fastslaget att det är han som är gärningsmannen.

Felaktigt: se ovan

Förudmjukande: På vilket sätt? Varför skulle det vara mer förudmjukande för honom än för Anders Eklund, Christine Schürrer och de andra kända brottslingarna att få sitt namn uthängt här. Har man begått en sådan vidrig gärning får man skylla sig själv. Tror heller inte att han förudmjukas mer av att hans namn finns här än på Flashback, PI och andra siter.

Personangrepp: Kan inte appliceras då han med största sannolikhet inte är medlem på UM. Isåfall skulle man inte kunna säga heller att Reinfeldt är en jävla idiot.

Olagligt: Är det inte heller då personuppgifter är offentliga handlingar.

För övrigt var det helt ok att i en annan tråd skriva ut kvinnans namn som låg bakom Väsby-reklamen, bara man inte skrev ut hennes personnummer, så jag kräver faktiskt att en U eller admin yttrar sig i den här frågan.