Forumet - Människor med mer känslor = Går sämre för en i livet?

Människor med mer känslor = Går sämre för en i livet?

502 0 38
Ja eller nej?

Statisktiskt sätt har jag fått höra att människor med mindre känslor blir oftas rika och snåla... För de som är känslosamma går det oftast åt helvete eller går bara +/- ..

Jag börjar känna att jag är mer känslosamm än killar vid min ålder är.

Och alltid när man gillar en låt som man diggar fast är lugn så kallad "tjejig" så blir man kallad tex bög...

Jag fattar inte jag är inte bög... men skolan går åt helvete kanske för att jag har så mycket i huvudet som jag inte kan sluta tänka på... Hur klarar ni er ? Ni som kan blockera alla negativa tankar hur gör ni?[blush][blush][blush][blush][mad][tard][tard][tard][tard]

EDIT: Trött hoppas ni fattar något av det jag skrev

Spana också in:

NEMO:

jamen d är ju så jävla gay, tänk en kille sitta och lyssna på typ "lugna ballader" är han inte bög då lix? XD


Nej, varför skulle han vara bög? Jag skulle tycka om att min kille kan sitta och mysa med mig när det är Lugna favoriter på radion.
Vem säger att killar ska vara imbecilla hårdrockskillar som inte kan variera sig när det gäller musik? Visst om man inte tycker om lugna låtar men det är en annan sak. Gör man det så ska man inte hindras på grund av en jävla sexuell läggning.

Där är omogenhet om något.
Känslokalla personer kanske har det lite lättare att få en bra kariäär för att dem är äckligt egoistiska och psyko's men 99.9% har dåliga relationer med familj, vänner osv.. Att vara känslokall leder inte till något bra. Ingen gillar att umgås med en ego som bara tänker för på sig sig och är villig att förstöra för att andra för att själv komma långt.

Däremot om man är känslig kan man både komma långt i ens kariäär och ändå ha vänner kvar inom arbetsplatsen för att man inte har behandlat dem andra som skit för att en själv ska komma långt, och också ha bra relationer med familj, vänner osv..

Men en sak som känslokalla personer har, är en bra egenskap är att dem inte tar åt sig lika mycket som känsliga personer.. Ella njaa det kan också vara en nackdel, t.ex ifall en man's fru klagar på att han är för lite hemma och hon känner sig inte älskad, och han inte tar åt sig.. aa då gåre ut över äktenskapet.

Haha Im glad Im not ego [bigcheers]

Den som vinner i längden är då de känsliga personerna. (jag är en av dem[bigsmile], proud to be sensitve! [cool])