Forumet - Människor som hör röster (Känsliga läsare varnas)

Människor som hör röster (Känsliga läsare varnas)

1524 0 31
Med (känsliga läsare varnas) ville jag bara förtydliga att ni inte ska läsa den här texten om ni lätt blir upprörda över andras teorier!

En del föds med fel i hjärnan, visst, men min teori är att samhället ibland kan hjärntvätta sådana typer som hör röster i hjärnan (nu talar jag inte om elaka röster) att de har en sjukdom... Så är det inte i alla fall. Det kan vara budskap från ANDRA SIDAN och man kan bota det med hjälp av en magisk person kanske medier eller om man vill behålla gåvan och pallar rösterna försöka göra det till någonting bra.

Vad tror ni om denna teorin p.s jag hör inga röster d.s

Spana också in:

bugatti:

bullshit!!!! det finns inga spöken eller troll..karlar allt är bara atomer gas o sånt jorden är bara jord o lava gas och vatten varför skulle det finnas spöken. det skulle bryta mot fisikens lagar och bioligins lagar o sånt men jag tror dock att det finns en annan dimension


Du är en ung själ ser jag alldeles för lite livserfarenhet i din själ japp så kan det vara tyvärr du bidrar inget i den här tråden så schas med dig samla på dig lite karma istället är mitt tips
bugatti:

bullshit!!!! det finns inga spöken eller troll..karlar allt är bara atomer gas o sånt jorden är bara jord o lava gas och vatten varför skulle det finnas spöken. det skulle bryta mot fisikens lagar och bioligins lagar o sånt men jag tror dock att det finns en annan dimension


Fysikens*
Biologins*


Jag tror också som du, trots att du inte kan stava till något av det du argumenterar för, men en annan dimension bryter precis lika mycket mot fysikens lagar som andar osv. Så varför tror du på det om du nu tillitar dig på vetenskapen?
det hade varit coolt.btw jag tror inte på gud men ibland vill jag tro på gud. egentligen är jag budhist. men tänk dig vad tråkigt det hade varit om man bara hade dött bara så där, det hade varit kul o träffa sin döda mormor. eller varit i ett paradis folk måste ha nåt o tro på . annars känns livet hopplöst. och vissa religioner har bidragit med att göra folk snällare och mer civilicerad. typ tex vikingarna.... hur hade världen sett ut utan religion.
Angelize:

men min teori är att samhället ibland kan hjärntvätta sådana typer som hör röster i hjärnan (nu talar jag inte om elaka röster) att de har en sjukdom..


Eh... Det är en sjukdom oavsett. Att man inte uppfattar det som en sjukdom är en del av det sjukliga i sig.
Dock är det betydligt mer sjukligt med elaka röster, det håller jag med om till fullo.
Jag tror nog att man vet lite grann i alla fall när man får meddelanden från andevärlden eller när man är schizofren. Jag är inte så påläst men är man schizofren tror jag att det påverkar vardagen jättemycket om man har en svår form, det har det gjort med en lillebror till min mammas vän, men om man är medial är det nog på ett helt annat sätt och man är "Normal" i övrigt. Ordentligt schizofrena uppfattas nog som allmänt psyksjuka.