Forumet - människor som lever och använder pengar utan att bidra till samhället

människor som lever och använder pengar utan att bidra till samhället

860 0 23

vad tycker ni om dom? elr vad man ska göra åt att det är så. förut hade dom ju ras biologi och skulle göra så dom inte kunde få barn, eller mörda dom, så dom kunde spara pengar som dom förlorar på att det finns sånna människor.
men nu är det typ förbjudet att göra så.. men fortfarande finns det många som är väldigt utanför samhället och lever av det utan att hjälpa till.

Spana också in:


ennie:

det har alltid funnits problemet att vissa inte bidrar lika mycket till samhället som andra. och samhället förlorar pengar på att dom människorna finns, utan att hjälpa samhället.
men det finns ingen som får pengar utan att göra något. det är påhittat. folk som lever på tex socialen måste vara inskrivna på arbetsförmedlingen,

Lex: du har 500 000. skänk hälften till behövande.
Hade köpt en bil.. Eller investerat som i en del utav en bostad.. 

Men hade jag redan haft en fullt duglig bil, och en egen bostad.. Då hade jag jag lätt skänkt hela slanten, pga att pengarna är meningslösa.. Hade jag ägt en duglig bil värd 400k hade jag ej sett meningen med att köpa en ny för 500k..

Såatteh, antar att jag ger mig själv i första hand, men enbart för att jag inte har allt jag vill ha.. Frågan kvarstår om jag alltid kommer vilja ha nånting, hur mycket pengar jag än har.. Har svårt att tänka mig detta, men är osäker.. Intressen kommer ju ibland för något när man inser att man har möjligheter rent ekonomiskt..