Forumet - Mänsklighets-EMOS!

Mänsklighets-EMOS!

564 0 8
Vad är detta för ny fluga? Man läser allt oftare i forumet vad dessa s.k mänsklighets-EMOS skriver.

"Människan är äcklig och motbjudande. Vi förstör för varandra, vi ljuger och trycker ner och saboterar. Vilka är det som krigar, våldtar, dödar och förstör naturen? Människan! Jag hatar mänskligheten, vi är alldeles för många."

Vad är detta för j**** jidder? Istället för att sitta och hyckla framför en oljekrävande dator som i sin tur kräver el, el som i sin tur kräver viss naturförstörelse, naturförstörelse som i sin tur leder till att djurarter dör ut, GÖR NÅGOT!

Ta tag i saken själva om det nu är så jävla hemskt med mänskligheten. Gör er själva en tjänst istället för att hyckla och vara attention-whores. Sätt er i en grotta på en öde ö lång borta och käka mossan som växer på väggarna eller något. Så slipper ni vara delaktiga i den mänsklighet som ni sitter och klagar på. Eller gör något mer drastiskt om det nu krävs.. bara man slipper läsa ert jävla whine om hur dålig mänskligheten är

Spana också in:

Chryseus:

Sen kan man låta bli


Tror verkligen inte att det skulle gjort någon skillnad i detta fall.

Men, tycker också att det är ganska onödigt att påpeka sådant för individer som uppenbarligen inte håller med. Personligen trivs jag med att människor är ganska depraverade varelser och tycker att det är slöseri med energi att ens låtsas att man bryr sig om.. allt.
Å andra sidan tror jag iofs också att det är bra att folk får skämmas lite ibland.
Jag ser uppgivenheten och dystopismen som ett allvarligt problem. Människor i dag har lättare att föreställa sig jorden undergång än en bättre värld att leva i.

Jag tror aldrig uppfattningen om att världen är helt cp varit så utbredd som i dag, ändå är människor i dag mer passiviserade och opolitiska än på mycket länge.

Det måste ändras för annars kommer deras dystopiska framtidssyn att bli en självuppfyllande profetia.