Forumet - Märken på boxers - tips

Märken på boxers - tips

1782 1 17
Tjena!
Främst riktat till alla grabbar därute. Är på jakt efter boxers som är allmänt sköna. Materialet bör vara mjukt. Några tips eller idéer kring lämplig märke? Har testat Calvins och de har funkat bra, tänkte bara kolla ifall det fanns andra (i samma eller lägre priskategori) med samma kvailté

Spana också in:


Asstriid: Menar du att brudar föredrar män som går runt i trosorFörvånad
Skilj på briefs för män och trosor för kvinnor. Det enda som skiljer briefs från boxers är att briefs är lite lägre skurna i midjan och att de saknar ben. Jag simmar mycket och använder även just briefs som simbyxa. Även på badstranden sommartid. Skulle aldrig förnedra mig med att dra på mig ett par badshorts som räcker ner till knäna. Tumme ned

Helt riktigt uppfattat - brudarna gillar briefs på killar med en hyfsat snygg kropp. Kanske inte är så snyggt på överviktiga killar förvisso.


Cobrak: rekommenderar dessa till dig
Leopardmönstrade (med kukstrut  Mycket glad ) är kanske inte riktigt min favvo även om jag misstänker att jag faktiskt har ett par leopardmönstrade liggandes (UTAN kukstrut). Föredrar svarta eller vita men blåa är också helt ok. Gröna och röda går helt bort. Gråa kan också vara snyggt på sensommaren när man är riktigt solbränd. Möjligtvis lila.

Problemet är ju materialet. Ska man bara ha dom som kalsonger är det ju bomull som gäller. Ska man däremot ha dom som simbyxor så är det polyester/polyester PBT som gäller.

Här är två bilder som beskriver mina tankar.  

politisk-realist-speedos.jpg
1495207766-es-051817-is-it-ever-ok-to-we