Forumet - Märkesbyxor på barnavdelningen, villken storlek och hur ska jag göra?

Märkesbyxor på barnavdelningen, villken storlek och hur ska jag göra?

625 0 3
Hej

Jag ska / vill köpa ett par jeans / byxor från burberrys barnavdelning som kostar 1350 kr. Eftersom att de är så pass dyra vill jag ju att de ska passa och sitta bra.
Deras size guid är bara överkroppen och där skulle jag hamnat på mellan 8-12 år (är 14) och deras 14 åriga mått är 164 cm lång då jag är 170.
Iaf så vet jag då inte hur jag ska göra i byxor. Har liksom helt normala ben enligt mig. Har ett thigh gap om det hjälper er att förstå lite hur mina ben ser ut / är byggda. Så vilken storlek ska på byxor? Hur ska jag göra?
Burberry har ingen barnavdelning (där jag kan pröva de irl) i stockholm så vitt jag vet.... :/

Kom inte och säg att jag inte ska köpa de för jag vill det och sparat för att just köpa dessa. Om ni inte ska säga nått seriöst så säg inget alls tack :)

Inga kommentarer

Tråden har 3 svar. Sortera efter:
164 lär vara för kort för dig om du är 170 cm.

överlag är väl att köpa jeans man aldrig provat inte rekommenderat om man vill att de ska sitta bra, modeller kan vara så olika så det är svårt att veta hur de ska sitta innan man provat.

du kan ju kolla hur det ser ut med bytesrätt på sidan där du tänkt beställa, i så fall kan du ju skicka tillbaks dem om de inte sitter bra
Finns dom inte på vuxenavdelningen då? 
Har du kollat NKs barnavdelning längst upp? Har mkt märken där ;)