Forumet - Märkeskläder

Märkeskläder

3184 1 21

Spana också in:

Fattar inte heller asså många billiga märken ser ju typ ut som märkeskläder enda skillnaden är väll loggan men vrf köpa 1 tröja för 800 då du kan köpa 4 lika snygga för samma pris bara att det är ett annat märke? Jag tror märkes folk tror att dom e coola i sina armani och prada kläder dom måste visa alla att " jag har råd med dehär kolla hur bra jag är"  
Det är inte kläderna som folk vill ha utan märket, om man har detta märket som t.ex Supreme så tror dom att folk tror att dom har pengar och kan få tag i limited edition saker för dom har kontakter eller bara är snabb. Det är också för att dom vill att folk ska veta vad som är trendigt för man blir cool. Finns också folk som köper det bara för att passa in i samhället och inte vara utanför. Men min åsikt är att om kläderna är dyra är man fattig, men om man har billiga kläder är men rik. Man kan bara ta exempel med t.ex mark Zuckerberg och bill gates, dom är värda bilioner men har på sig h&m kläder, och sen dom som har dyra kläder är Youtubers som vill vara coola.

Mening är spendera pengar du får, på att få mer pengar istället för att se ut som du har mer pengar.
Oavsett om det gäller kläder, skor, handväskor (kvinnor) eller smartphones - det finns alltid en visst klientel som är berädda att betala mer för själva märket än för själva produkten. Det är väl den enkla förklaringen. OBS att jag inte på något sätt framför någon kritik mot de som hellre betalar över 2000 kronor för ett par jeans av det "fina" märket än ett par "no name" jeans för en hundring eller två.

Samma sak gäller även på reservdelar till bilar. Originaldel eller piratdel från Biltema.  Mycket glad