Forumet - Mage som strular

Mage som strular

193 0 16
Hur ser din kost ut när det gäller fibrer? prova att äta mer fibrer och sådan kost som mjukar upp avföringen, drick gärna mer vatten. Anledningen till att du blöder är troligen att det har uppstått sprickor på grund av den hårda avföringen.
Om dessa råd inte hjälper tveka inte att kontakta närmaste vårdcentral.[smile]

läsvärt: Magen, bakterier,buller och brak,
karolinska institutet

Spana också in:

du borde kräva vidare utredning hos läkare. Det är möjligt att du uppfyller kriterierna för IBS, vilket innebär att man konstateras ha ett icke fungerande matsmältningssystem. Andra mer allvarliga diagnoser än allergier och överkänslighet borde också uteslutas.
Efter en sådan diagnos kan du få hjälp med dietist, mediciner med mera, vilket är bättre än att du själv experimenterar med olika kostomläggningar.
Jag äter frukost varje dag, består av en macka med ost,(ibland är det en macka som är i två delar) med ost och smör.Flingor till det Corn flakes, havre fras, ibland chokladflingor.
Lunch sällan något ibland en macka
Middag. Burkar äta mest pasta och husmanskost
Kvällsmat, flingor och en macka med skinka eller ost.
På helegen äter jag detta plus något onyttigt, typ en chipspåse 300 gram,eller glass plus kakor under dagen. (Fredag-lördag( ibland äter jag kakor även på måndag och tisdagar, men ej ofta- Äter oftast under samma tider.