Forumet - Magisk, förjävlig svamp.

Magisk, förjävlig svamp.

1097 0 18
Var med min lover boy i helgen, och igår så käkade vi god svamp. Vi blev höga och allt var helt underbart till vi lade oss i hans lilla, kolsvarta sovrum. Jag är rätt liten, väger 45 kg och tål inte mycket. Jag fick troligen alldeles, alldeles för hög dos. Men nu undrar jag om man kan börja total trippa och bli helt jävla galen på detta?

Jag mådde inte bra alls på slutet, och det kändes som vi hade väntat i flera timmar på att det skulle bli ljust ute. Jag var inte riktigt säker på vad han gjorde med mig, men det kändes verkligen som han hade sex med mig fast jag inte ville.

Tak.

Spana också in:

kindergarten:

Det tror jag, men eftersom det var första gången visste jag inte om det bara var jag som överdrev. För min boy har aldrig freakat ur som jag gjorde igår.


Nähä, kan informera dig om att många droger kan utlösa psykos hos människor med anlag och bräckligt sinne.
en snäll tjej:

Nähä, kan informera dig om att många droger kan utlösa psykos hos människor med anlag och bräckligt sinne.


Jag frågade bara om svamp kunde utlösa en sådan jävla psykos. Ta det lugnt.

Tickstart:

Kan det växa hallucinogen svamp i underlivet btw?


Ska vi in och plocka då? [ops]

Lille_Marx:

Oooooouf... tror jag


Kanske [cute]
Lakritzc:

Dude, stay away from the shrooms om du inte är van till hallucigener, jag gjorde ett tjockt misstag med LSD. Trippade till helvettet o var fast där ett jävla tag asså. Sen blev de lite mer röka o läsa på lite mer innan jag tog trip 2. [y]


aa asså förberedelserna gör förutsättningarna till en bra tripp. är du ute i solsken och livet e allmänt UNDERBART så har du generellt sett en bra trip :P men som sagt, stänger du in dig i ett mörkt rum så e sannoliken stor att du freakar ur:P
kindergarten:

Men nu undrar jag om man kan börja total trippa och bli helt jävla galen på detta?


Får du en riktig dålig snedtripp, så visst. Men om du undrar om du kan flippa ur nu, efteråt, pga. din senaste tripp, så skulle jag inte oroa mig.

kindergarten:

Jag var inte riktigt säker på vad han gjorde med mig, men det kändes verkligen som han hade sex med mig fast jag inte ville.


Det låter... bra.