Forumet - Magmuskler

Magmuskler

393 0 17
Jag är en kille på runt 15 års åldern
Jag sportar 4 dagar i veckan, inkl att jag sportar lite på fritiden också.
Jag är direkt tjock dvs att jag har såkallade ''manboobies'' men mina magrutor syns inte...
Jag gör många sitt ups och det kan vara från 100-350 2-3 gånger i veckan och jag ser fortfarande ingen resultat, jag känner mina magmuskler men dom syns inte, något tips på hur man bränner fettlager så att magrutorna syns mer? Skulle vara väldigt tacksam då jag inte speciellt tycker om att inte ha magrutor som syns.

Spana också in:

roozter:

100-350 2-3 gånger i veckan


Med andra ord trænar du bara uthållighet och får musklerna formade dærefter. Du kan gøra 30 långsamma situps och få bættre resultat (i synnerhet om du kør militærsitups eller har en vikt i hænderna).

Edit: Jaha, missade lite med uppfattningen. Tipset kvarstår emellertid.
http://www.kolozzeum.com/forum/showthread.php?t=26881

För att få dina magmuskler synligare är det inte mer träning som behövs. utan snarare mindre mat. Med andra ord måste du förlora fett. Detta gör du genom att göra dig av med mer energi än vad du får i dig.

Om din "gräns" då du står still i vikt är 2000 kcal så behöver du ligga på 1500 kcal/dag för att gå ner 0,5 kg i veckan. Detta är optimalt för att förlora fett men samtidigt inte förlora muskler.
7000kcal är ca 1 kg.
Så för att gå ner ett kilo så behöver du förlora 7000kcal. Tvärtom gäller om du vill gå upp ett kilo.

Detta fenomen är kallat att: "Deffa" Dvs, definera din muskulatur!

Remember, man bygger inte sexpack på gymmet, utan i köket [smile]
Jättesvsårt att ge råd när man inte vet hur din kropp ser ut. En kroppsbild (från hals till knän) med magmusklerna spända resp. ospända skulle hjälpa både mej och säkert nån annan att se vad du behöver göra.
Enkelt kan man bara säga att vanliga enkla situps, så som folk i allmänhet gör dom, är helt otillräckliga - du har kommit förbi det stadiet, om du kan känna dina rutor under fettet?