Forumet - Magont, illamående, yrsel och kallsvetting

Magont, illamående, yrsel och kallsvetting

786 0 2

Imorse så vaknade jag upp med världens magont, kunde knappt röra mig. Så jag gick mot toaletten för aa, det brukar man göra när man har ont i magen. Men när jag står i hallen så gör det så ont så att jag både skriker och gråter, jag ropade på pappa och han sprang ut i hallen för att hålla i mig. När han tagit tag i mig så blir allt svart och jag ramlar omkull. Han lyfter upp mig och bär in mig i mammas och pappas sovrum och lägger mig i sängen. Min mage gjorde så ont så att jag bara grät och grät. Jag kände mig illamående, yr, hade ondare än nånsin i magen och så var jag helt kallsvettig. Har nu legat i sängen i sisådär två timmar och min mage gör fortfarande lite ont trots att jag har tagit alvedon, och om jag vill resa på mig så måste jag ropa på pappa så att han kan hjälpa mig att ta mig upp så jag inte svimmar till igen! Om det blir värre senare igen så kommer jag åka in till sjukhuset.
Är det någon som vet vad detta kan bero på? 
Okunnig som jag är så tycker jag det låter som en galen blindtarm, men jag kan ha fel. Mensvärk kanske inte är rätt heller x).
Men tycker du ska ta kontakt med 1177, sjukvårdsrådgivningen alltså. Där får du bäst svar för jag tycker iaf inte det där låter normalt. 
Några sjukdomar som kan ge dessa biverkningar/följder?